L’Escalante obri la convocatòria a les produccions pròpies la pròxima temporada

Un any més, l’Escalante Centre d’Arts Escèniques, el teatre de la Diputació de València, obri la convocatòria per a produir obres dirigides al públic juvenil i infantil. “Mantenim la vocació d’impulsar les nostres creadores, creadors i companyies; així com de garantir la igualtat d’oportunitats per a totes i tots els professionals i de buscar un segell propi distingit per la qualitat de les peces”, afirma la diputada de Teatres, Glòria Tello.

Segons indiquen les bases de la convocatòria, es consideraran les propostes que utilitzen el valencià com a llengua vehicular en els espectacles que inclouen llenguatge verbal i s’avaluarà positivament la paritat als equips creatius i artístics. També es valorarà que els muntatges s’adrecen a un públic específic amb iniciatives originals de captació d’audiències i amb material didàctic.

“A més, busquem obres de disciplines escèniques diferents de les seleccionades per a la present temporada”, apunta Marylène Albentosa, coordinadora artística de l’Escalante. En eixe sentit, en les últimes temporades el centre ha produït espectacles de diferents formats i llenguatges. Els últims, estrenats enguany, han sigut El xiquet que volia una falda escocesa, amb Bullanga Teatre, una obra de teatre per a públic infantil i familiar; La màquina de Rube Goldberg, realitzat per Nacho Diago, amb la màgia com a centre de l’espectacle; i Xafar la gespa, creat per La Negra, que pren forma de teatre de carrer.

“Ara, per tant, volem explorar nous camins”, recorda Albentosa sobre la futura temporada, en la qual també s’alternaran les produccions de format xicotet o mitjà i dirigides al públic infantil; i les de gran format que tinguen com a objectiu el públic juvenil o l’infantil. Les bases han sigut publicades hui a la web de l’Escalante: https://escalantecentreteatral.dival.es

Els candidats i candidates tenen fins al 24 d’abril, a les 23:59, per a enviar les seues propostes al següent correu electrònic:

programacio.escalante@dival.es

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: