Les comissions falleres de la província poden sol·licitar ja l’ajuda de la Diputació de Valencia

La Diputació de València recolza a les comissions falleres de la província un any més amb la convocatòria de les subvencions de 2019 destinades a aquests col·lectius. La corporació provincial va aprovar el 7 de febrer unes ajudes que es van publicar el passat divendres en el BOP i que poden sol·licitar-se des d’aquest dilluns fins al 15 de març.

 

Les ajudes tornen a convocar-se amb l’objectiu d’impulsar i desenvolupar activitats relacionades amb les Falles, declarades Patrimoni de la Humanitat al novembre de 2016, al mateix temps que es divulguen els valors inherents a la festa fallera, com són el respecte, la convivència i l’humor.

 

Per a aquest nou curs, la convocatòria de les subvencions de 2019 comptarà amb un pressupost que ascendeix a un total de 230.000 euros, dels quals podran beneficiar-se només les comissions falleres de l’àmbit territorial de València i els municipis de la província.

 

D’altra banda, el dimarts 12 de març tindrà lloc en la Plaça Manises la tradicional recepció fallera a la qual estan convidades totes les comissions de la província. Com és habitual, les falleres i fallers de la capital i els pobles podran visitar les diferents estades de la seu central de la Diputació, en una jornada festiva de portes obertes.

 

 

 

Informació i Foto: http://www.dival.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: