L’equip de Carmina Ballester proposa un comitè de transparència i participació en el nou PPCS

L’equip de Carmina Ballester per presidir el Partit Popular de Castelló ha anunciat avui una de les seves propostes per millorar el funcionament de el partit i que consistirà en la creació d’un comitè de transparència i participació per garantir que la veu i el vot dels afiliats es tingui en compte en la construcció de el projecte de la nova PPCS.

Ballester ha estat recorrent i escoltant a les agrupacions locals per construir un nou projecte des de la base i aquesta és una de les suggeriments recollits després d’escoltar desenes d’afiliats. La candidata ha explicat que “tenim l’oportunitat de construir un projecte basat en la llibertat, amb valors reals, que tingui en la veu dels afiliats la pedra angular de la presa de decisions i que serveixi per recuperar les institucions”.

L’equip de Carmina Ballester ha defensat que les idees de l’PP són les millors per a la província i amb aquest nou comitè “els afiliats van a decidir on ha d’estar el PP i el PP va decidir on estarà aquesta gran terra que és la província de Castelló “i ha recordat que” al partit de la llibertat, no et poden imposar què pensar, ni de votar “.

I és que l’aposta que recull la candidatura de Carmina Ballester després d’una intensa setmana recorrent els municipis de Castelló, la renovació de l’PP de Castelló passa per la llibertat i, sobretot, per la gestió. “Una gestió eficaç que permeti a la província avançar” i que, a més, tingui com a base l’orgull per Castelló des de la renovació profunda del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: