Esports

L’arbitre De Burgos Bengoetxea dirigirà hui el partit de lliga Girona vs Llevant

De Burgos Bengoetxea és el col·legiat designat per a la conducció del duel entre el Girona i el Llevant pautat per a la jornada de demà dissabte, 31 de març, des de les 13:00 hores a l’Estadi Montilivi. Vinculat al Comitè del País Basc, va debutar a Primera Divisió el 23 d’agost de 2015 al Ciutat de València en un partit que va enfrontar al Levante i al Real Club Celta (1-2). Aquesta temporada ha dirigit catorze confrontacions en el marc de l’elit que s’han resolt amb set victòries locals, tres igualades i quatre triomfs forans. Serà el quart enfrontament que arbitri a les hosts blaugranes després del partit contra el Getafe al Ciutat (1-1), el duel a La Rosaleda davant el Màlaga (0-0) i la derrota davant el Betis al feu d’Orriols. Ha dirigit al Llevant en sis ocasions amb un balanç de quatre derrotes i dos empats

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.