L’alimentació escolar saludable, protagonista d’una nova conferència de Gasterra – UA

“L’alimentació escolar saludable: l’exemple de el Col·legi Públic de Hurchillo d’Oriola” és el títol de la conferència amb la qual es posa de nou en marxa el cicle sobre “Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries” organitzat pel Centre de Gastronomia de la Mediterrània UA-Dénia (Gasterra), que té com a objectiu compartir experiències i sensibilitzar sobre la importància d’educar en uns hàbits alimentaris i gastronòmics saludables on es prioritzi el producte de proximitat.

El seminari és gratuït i se celebrarà en línia el proper 13 de gener, de 17 a 18 h, amb la participació de Joaquín Marza Mercè, director de l’C. P. d’Hurchillo; Maria Eugenia Galiana Sánchez, professora titular de Departament d’Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat d’Alacant; i Nuria Rico Sapena, Màster en Nutrició i alumna de el Programa de Doctorat de Ciències de la Salut de la UA.

El cicle, que es va iniciar l’any passat, dóna continuïtat a un dels compromisos finals de l’D * na-Fòrum que va tenir lloc al CdT (Centre de Desenvolupament Turístic) de Dénia durant el mes de novembre de 2019: implementar de forma experimental una assignatura en els centres educatius de Primària i Secundària de la Marina Alta sobre com cuinar i menjar amb la dieta mediterrània com a base principal.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: