La Universitat d’Alacant ofereix un curs de “Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània”

El curs capacita l’alumnat per aplicar les tècniques de cuina tradicional i d’alta cuina a l’elaboració dels arrossos i permet adquirir una àmplia base sobre els processos fisicoquímics que intervenen en l’elaboració de l’arròs.

La IV edició del curs “Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània” forma part del Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i s’imparteix a través del Centre de Gastronomia de la Mediterrània UA- Dénia GASTERRA de la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant i es desenvolupa en el marc del conveni de col·laboració entre aquest centre i Turisme Comunitat Valenciana per a la transferència del coneixement al sector de la gastronomia i el turisme de la Comunitat Valenciana.

La docència la imparteix professorat de la UA i compta amb la col·laboració de reconeguts xefs distingits amb estrelles Michelin que traslladen a l’alumnat la seva experiència i coneixements com: Kiko Moya (restaurant L’Escaleta) Jose Manuel Miguel (Beat), Cristina Figueira (El Xato ), Alberto Ferruz (Bon Amb) o María José San Román (Monastrell).

De la mateixa manera, prestigiosos professionals de la gestió hostalera, la sommeleria i l’enologia com Cristina Juan (Dársena), Rafael Poveda (MGWines) Sergio García (Grup GastroNou), Raul Asencio Pastor, David Ariza o Cristian Lutaud, hi participen impartint una masterclass .

El curs consta de 30 crèdits i les classes tenen lloc dilluns i dimarts en modalitat semipresencial. La part teòrica s’imparteix en línia i les pràctiques es desenvolupen als laboratoris de la UA ia l’Institut de Tecnologies Turístiques Invattur (Benidorm).

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: