La RFEF concedeix més de 2 milions dʻeuros en ajudes al futbol femení

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha resolt la convocatòria d’ajudes a clubs, jugadores, entrenadores i àrbitres, dins del Programa Univers Dona II per a l’any natural 2021. Amb aquests ajuts, que sumen un total de 2.180.00 euros, la RFEF aposta pel foment del futbol femení, en les diferents categories i modalitats.

D’aquesta manera, reben ajudes clubs i professionals tant de Primera Divisió RFEF i Segona Divisió RFEF de Futbol Femení, com de Primera i Segona Divisió RFEF de Futbol Sala Femení, així com de les competicions oficials de Futbol Platja Femení.

En concret, els clubs de la Primera Iberdrola rebran entre 55.800 i 96.128 euros en funció dels paràmetres i criteris marcats a la convocatòria, que entre altres variables incloïa resultats aconseguits i desplaçaments realitzats. També s’han assignat un total de 33.056€ en ajudes a arbitratges i 25.758€ per finançar els viatges dels equips.

A la Repte Iberdrola, els clubs rebran quantitats que oscil·len entre els 10.000 i els 13.900 euros, seguint també allò estipulat a la convocatòria d’ajudes del Programa Univers Dona II.

Pel que fa al futbol sala, el suport econòmic als clubs dins aquesta convocatòria oscil·la entre els 12.000 i els 16.000 euros a la Primera Divisió RFEF, i entre els 3.500 i els 4.600 € a la Segona Divisió RFEF.

Finalment, quant al suport als clubs per al futbol platja femení, aquests rebran entre 13.000 i 18.000 euros, seguint la baremació i els requisits establerts a la convocatòria d’ajudes.

Els clubs podien sol·licitar ajudes per a conceptes com desplaçaments, foment de les seves categories base, despeses de professionalització (en el cas, per exemple, de clubs de la Segona RFEF), ajudes a la difusió per televisió de la competició oficial (en el cas de els clubs de Primera Divisió de Futbol Sala) o arbitratges a les competicions oficials, entre d’altres.

Jugadores, entrenadores i àrbitres, per part seva, optaven a ajudes per a estudis i formació. S’han concedit 192 beques a aquest efecte, seguint els criteris establerts a les clàusules de la convocatòria, amb un import que assoleix en alguns casos els 3.000 € i sent l’assignació mitjana de 1.150 euros. Cal destacar que la RFEF ha resolt positivament totes les sol·licituds convenientment justificades.

El Programa Univers Dona II és fruit de l’acord de col·laboració signat per la RFEF i la Fundació Esport Jove (FDJ) per a la promoció i la difusió de l’esport femení a Espanya. La resolució definitiva daquesta convocatòria dajudes pot consultar-se al web de la Federació.

Informació i Foto: RFEF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: