Esports

La primera derrota de la temporada per al FC Odisea que es manté en tercera posició

El conjunt es va presentar amb una nova combinació que no va aconseguir la victòria, fins a aquesta setmana ininterrompuda

L’FC Odisea no ha pogut aconseguir una victòria aparentment fàcil enfront del FC La Plana, ja que aquest equip estava situat en la part baixa de la taula, concretament el quart lloc per la cua.  El director tècnic, Ximo Badenes, dibuixava un nou 11 sobre la pastura. Alberto Pitarch i Iván Casanova es van canviar les posicions de central i lateral.

Cap equip va obrir el marcador en la primera part. Els tres gols que van tancar la trobada (2-1) es van anotar en la segona part. Primer es va avançar La Plana, es va avançar i va donar el primer estacada important al FC Odisea, ja que van marcar els dos gols primer. Quan agonitzava el partit, Pere Julbe marcava el gol de l’honor, que li deixa entre els cinc millors golejadors de les lliga amb 5 punts.

Aquesta jornada ha suposat un dur colp per a tots els membres del FC Odissea, que deixa de ser invicte i comença a sentir els lògics nervis del futbol de de veritat. No obstant això, els objectius no varien i la tercera plaça de la competició es manté, perquè el CF Huracán, quart, també ha deixat escapar aquesta oportunitat, perdent contra el Xcrypt FC.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.