La Línia 10 s’incorpora des d’aquest divendres al servei nocturn ‘A la Luna de Metrovalencia’

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), incorpora a partir d’aquest divendres la nova Línia 10 al servei nocturn denominat ‘A la Lluna de Metrovalència’, per la qual cosa els tramvies circularan els divendres, dissabtes i vespres de festius fins al voltant de les 2 hores i 30 minuts, segons trajectes, entre l´estació d´Alacant i les parades de Ciutat Arts i Ciències-Justícia i Natzaret.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) es recorda a les persones usuàries que l’ús de mascareta és obligatori a l’interior dels vehicles per continuar garantint un transport segur i que tant els vestíbuls de les estacions com les unitats de metro i tramvia compten amb dosificadors de gel hidroalcòlic per al seu ús gratuït.

El servei nocturn de Metrovalencia es va posar en servei el desembre del 2018 i va deixar de funcionar el març del 2020, com a conseqüència de la pandèmia. Al mes de març del 2022, dos anys després i coincidint amb la menor incidència de COVID-19 i amb l’avenç de la vacunació, es va recuperar les circulacions nocturnes dels caps de setmana previs a les Falles i ara continuen amb normalitat, amb la incorporació de la nova Línia 10.

Característiques del servei

El servei nocturn previst ofereix els mateixos horaris que abans de la interrupció. La prolongació de l’horari permet que circulin trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir del darrer servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els darrers passos pel centre de la ciutat de València, a l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

A les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts a totes les línies, mentre que als trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minuts.

A Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte el darrer tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari.

Els darrers passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeix al voltant de les 2.30 hores.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web http://www.metrovalencia.es i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook /metrovalencia.fgv i l’App oficial de Metrovalencia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: