La Junta Local del PP condemna els actes vandàlics dels independentistes i exigeix ​​a Marco que “els rebutgi amb contundència”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

Els membres de la Junta Local del Partit Popular a Castelló han condemnat els actes vandàlics d’aquest cap de setmana perpetrats pels mateixos activistes independentistes que van protagonitzar l’assalt al terrat de l’Ajuntament el passat 30 de setembre i han exigit a l’alcaldessa socialista, Amparo marc, que “es pronunciï públicament i rebutgi amb contundència aquest tipus d’accions”.

La font de la plaça Major de Castelló clarejava aquest dissabte amb pintades subscrites per les anomenades Brigades Antifeixistes (BAF), el mateix col·lectiu independentista que fa mes i mig va protagonitzar l’assalt a l’Ajuntament penjant una pancarta a l’última planta i llançant paperetes al·lusives al referèndum il·legal de Catalunya. “Fets que segueixen sense aclarir-doncs encara no ens han lliurat l’informe policial i la investigació continua oberta” segons ha assenyalat la presidenta popular, Begoña Carrasco.

Per Carrasco “aquests actes vandàlics són intolerables i reflecteixen una crispació social que no existia a Castelló i que ha aflorat com a conseqüència de l’independentisme a Catalunya i la connivència amb la qual ho accepta l’esquerra que governa aquesta ciutat”.

Per aquest motiu, els populars responsabilitzen la socialista Amparo Marco “perquè és ella la que calla i atorga davant els nacionalistes de Compromís i les actituds més radicals”.

Durant el transcurs de la reunió de l’òrgan directiu del PP a la capital, Carrasco també va analitzar la situació política d’Espanya i la Comunitat Valenciana per a reclamar “més inversions a l’executiu de Puig i Oltra després de la burla que han suposat els Pressupostos de la Generalitat per 2018 destinats a la ciutat de Castelló “.

La popular Begoña Carrasco va incidir en “el menyspreu a què ens sotmet Puig i la nul·la capacitat reivindicativa de Marc ja que la Generalitat només es recorda de nosaltres per fer-nos pagar el que en justícia haurien de pagar tots els valencians”. Així, Carrasco ha recordat que “la reforma de l’edifici de la plaça Borrull que costa 12 milions d’euros l’anem a haver de pagar tots els castellonencs i la construcció del col·legi Vicent Marzà l’haurà de realitzar l’Ajuntament” de manera que totes les promeses de Puig per Castelló es tradueixen en la coneguda expressió de “convido jo però pagues tu” va explicar Carrasco.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: