La Generalitat programa reforços diürns de metro per al cap de setmana de Falles

La Generalitat ha programat reforços diürns en les Línies 1, 2 i 3 de Metrovalencia per al cap de setmana de Falles, 4 i 5 de setembre, a l’objecte de facilitar la mobilitat de les persones usuàries durant els principals dies festius.

No obstant això, ia causa de el toc de queda decretat per la mateixa Generalitat pel qual no pot haver desplaçaments entre la 1 i les 6 hores, no hi haurà circulacions nocturnes com ha estat habitual altres anys.

Dissabte dia 4 hi haurà reforços diürns entre les 10 i les 22 hores a la Línia 2 fins a Paterna i Torrent Avinguda, mentre que entre les 11 i les 22 hores també hi haurà circulacions especials en la Línia 3 fins Rafelbunyol. A la Línia 1 no hi haurà reforços per les obres de soterrament que s’estan executant en els voltants de l’estació d’Empalme.

Diumenge dia 5 hi ha programats reforços de 10 a 22 hores en la Línia 1 a la zona sud del seu traçat fins Picassent. A la Línia 2, també de 10 a 22 hores, hi haurà reforços fins a Paterna i Torrent Avinguda, mentre que a la Línia 3, d’11 a 22 hores, el servei especial arribarà fins Rafelbunyol.

Pel que fa a l’tramvia, els seus reforços seran de capacitat, atès que les seves unitats circularan a doble composició sempre que sigui possible per duplicar el nombre de places disponibles per a les persones usuàries.

Reforç de personal

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà en 65 persones el seu personal d’Atenció a l’Client amb la finalitat d’informar a tots aquells viatgers i viatgeres que es desplacin per la xarxa de metro i tramvia des del dia 1 fins a la nit de el 5 de setembre .

Per a això, l’empresa pública ha contractat de la seva Borsa d’Ocupació d’Atenció a l’Client a 27 persones per a les Línies 1 i 2; 30 per a les línies 3, 5, 7 i 9; i 8 per les Línies 4, 6 i 8.

Amb aquest personal es cobriran les 22 principals estacions i parades de Metrovalencia, encara que aquests informadors es podran desplaçar a altres punts de la xarxa de metro i tramvia si fos necessari.

Aparcament gratuït

D’altra banda, Metrovalencia ofereix prop de 1.500 places pròpies d’aparcaments gratuïts a 15 estacions de superfície de les línies 1, 2 i 9 de Metrovalencia que permeten un accés més directe i ordenat a la ciutat de València en el transcurs de la celebració de les falles 2021. a més, hi ha altres 1.163 places en set estacionaments municipals, també gratuïts, propers a la xarxa de metro en diferents poblacions.

Metrovalencia oferix habitualment, gràcies a el sistema Aparcament + Metro (P + M), un total de 1.439 places d’estacionament repartides en les estacions de Llíria (41), Pobla de Vallbona (40), l’Eliana (39), Massarrojos (62 ), Rocafort (54), Empalme (40), Seminari – CEU (48), Font de l’Gerro (52), Bétera (60), Font Almaguer (42), Sant Ramon (3), La Presa (123), Masia de Traver (198), Riba-roja de Túria (47) i València Sud (590).

A més, cal afegir les 50 places posades en servei per part de l’Ajuntament de Paiporta; les 23 del de Paterna; les 115 de Sant Isidre; les 30 de Benaguasil 1r; les 562 de Quart de Poblet; les 133 de Santa Rita i les 250 de Burjassot, que sumen altres 1.163 places, totes elles en els voltants de les estacions i parades esmentades.

Per tant, a les 1.439 places d’aparcament de què disposa Metrovalencia cal sumar els 1.163 estacionaments municipals, amb els quals les persones usuàries de metro podran disposar d’un total de 2.602 places gratuïtes.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: