La Fundació València CF en la XI Trobada de Fundacions de Clubs de Futbol Professional

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

Aquest dimecres, 25 d’octubre, la seu de Laliga va acollir la XI Trobada de Fundacions de Clubs de Futbol Professional i la Fundació València CF, en la persona del seu director general, Pau Mantilla, va participar de nou en la mateixa.

Javier Gómez, director general corporatiu de Laliga, va donar la benvinguda als assistents, centrant-se en el creixement exponencial de la responsabilitat social del futbol professional “que s’està desenvolupant de manera sostenible i responsable per a tornar a la societat el que ens ha donat. És important que Laliga i els clubs treballem conjuntament i generem estratègies conjuntes per fer un futbol més responsable “. Olga de la Font, directora de la Fundació de Laliga, va moderar la Trobada, el tema nuclear va ser l’anàlisi dels resultats del mapa de responsabilitat social del futbol professional, que s’ha elaborat dins del projecte Fair Play Social liderat per la Fundació, comptant amb la col·laboració de tots els clubs i SAD del futbol professional.

La Fundació de Laliga va aprofitar l’ocasió per anunciar els propers passos que es duran a terme dins el marc Fair Play Social: el llançament d’una pàgina web com a punt d’informació permanent per posar en valor la Responsabilitat Social del futbol professional, un servei de consultoria per a tots els clubs i fundacions i, finalment, la posada en marxa de projectes Fair Play Social comuns per aconseguir un futbol socialment més responsable.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: