La Fundació Museu ‒ Arxiu de la Taronja de Borriana constitueix un nou patronat i modifica els estatuts

La consellera de Cultura, Raquel Tamarit, ha assistit a la reunió de la Fundació Museu ‒ Arxiu de la Taronja de Borriana, en què s’ha aprovat la constitució del nou patronat i la proposta de modificació dels estatuts de la institució, en la qual ha treballat intensament el seu departament per tal de desbloquejar la situació d’inactivitat de l’ens.

Segons regulen els estatuts nous, el nou patronat està compost per una majoria de representants de l’Ajuntament de Borriana. La presidència l’ostenta l’Alcaldia i també estaran com a vocals nats la Regidoria de Cultura, la de Turisme i la d’Hisenda de la localitat. La Conselleria de Cultura està representada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni. A més, compta amb un representant de la Fundació Cañada Blanch i Joan Manuel Calpe García, com a secretari de la Fundació.

Amb aquesta nova configuració, la Fundació Museu ‒ Arxiu de la Taronja de Borriana emprén un nou rumb per a dur a terme la tasca d’estudi i difusió de la història de l’economia citrícola valenciana.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: