Site icon Notícies Dígitals

La Diputació de Castelló recolza l’extensió a tota la província del projecte ‘Nadie Sin Su Ración Diaria’ per a revolucionar la manera de donar aliments

La Diputació de Castelló contribuirà amb una aportació de 6.000 euros a l’expansió, aquest 2021, del projecte de donació virtual d’aliments ‘Nadie sin Su Ración Diaria’ per tota la província. Amb aquesta quantitat es finançarà l’adquisició, per part del Banc d’Aliments, d’un tòtem tàctil itinerant que servirà per a donar a conéixer aquesta iniciativa solidària fora de la ciutat de Castelló, on ha conclòs l’experiència pilot “amb uns resultats prometedors”, ha destacat la vicepresidenta de la institució, Patricia Puerta.

La titular de Benestar Social ha justificat aquesta col·laboració “perquè consolida les bases d’un nou model de donació d’aliments molt més complet en allò referit a la nutrició i més digne per als qui el demanden”. I és que, segons apunta Puerta, amb les donacions virtuals i l’expedició de targetes moneder canviables “ningú més tornarà a ser víctima dels estigmes per haver de fer cua per a rebre menjar i milloraran substancialment la seua alimentació en ampliar el ventall d’opcions”.

“Fins ara només rebien productes no peribles, la qual cosa per a res arriba a assegurar una nutrició plena, el que es corregeix amb aquest innovador sistema en introduir en la llista peixos, carns i altres productes d’alimentació bàsics”.

CONVENI DE 24.000 EUROS

El conveni amb el Banc d’Aliments de Castelló no sols permetrà l’extensió de ‘Nadie Sin Su Ración Diaria’ per tota la província. A través del conveni de col·laboració, dotat amb 24.000 euros, també se subvencionarà la contractació d’una treballadora social per a donar suport tècnic a les Organitzacions Associades de Repartiment adherides al Banc d’Aliments de Castelló.

DIA DE LA PROVÍNCIA

La vicepresidenta ha agraït la important labor social que realitza el Banc d’Aliments de Castelló i els integrants de ‘Nadie Sin Su Ración Diaria’ per a garantir una alimentació digna i saludable per a les persones més desfavorides. Un treball desinteressat que els valdrà la pròxima condecoració, amb motiu del Dia de la Província, del premi al Mèrit Solidari.

Informació i Foto: Diputació de Castelló