La Diputació de Castelló preveu un excel·lent pont turístic de desembre tant a la costa com a l’interior

Les dades de previsió de l’ocupació turística durant el proper pont de la Constitució a la província presenten dades excel·lents especialment en els establiments de l’interior, en els quals l’ocupació superarà el 88%. Una perspectiva optimista que també mantenen els establiments de costa oberts en aquestes dates, amb previsions d’ocupació del 85%. Així ho confirma l’enquesta telefònica entre els establiments turístics realitzada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló. Uns indicadors que contribueixen a consolidar la millora de comportament del sector turístic castellonenc durant tot l’any 2017 i que constaten a més una elevadíssima ocupació hotelera a la capital de la Plana, amb una ocupaciondel 90% a causa principalment del Trofeu Internacional Castalia Castelló que impulsa el Govern Provincial com a part de la seva aposta ‘Castelló Escenari Deportivo’.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “el perfil del visitant d’aquests dies a la província es correspon majoritàriament amb turista de la pròpia Comunitat Valenciana, encara que també tenim procedents d’altres zones d’Espanya. El destí preferit per aquestes dates és l’interior de Castelló, que ofereix múltiples possibilitats d’experiències turístiques, tant relacionades amb el turisme actiu, amb el turisme de salut o el turisme cultural i esportiu “.

En aquest sentit, Martínez ha posat l’accent en “l’esforç que estem fent per dinamitzar l’activitat dels nostres pobles a través de diferents esdeveniments que enriqueixen l’oferta turística complementària i que serveixen de ‘ganxo’ a l’hora de que els visitants es decideixin per venir a Castelló. Jornades gastronòmiques, fires comercials, esdeveniments esportius com el nostre suport al Torneig de Natació que omplirà els hotels de la ciutat de Castelló aquests dies són exemple d’aquesta aposta del nostre president, Javier Moliner, per impulsar el fenomen ‘escapada de cap de setmana’ per els nostres pobles “.
Impuls inversor de 5,4 milons en2018

La Diputació de Castelló donarà un altre empenta decisiva al turisme provincial al dedicar-li un pressupost rècord de 5.384.600 euros en l’exercici 2018. Amb això, el Govern Provincial plasma en els seus comptes de l’any que la prioritat estratègica marcada pel president Moliner pel turisme com a motor econòmic i de desenvolupament dels municipis de la província, ja que des 2012-2018 ha incrementat el seu pressupost en un 141%.

 

 

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: