La Diputació de Castelló lidera la major inversió a col·lectius socials amb 360000 euros

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló ha liderat aquest any la inversió destinada directament als col·lectius socials de la província amb 360.000 euros amb l’objectiu d’igualar les oportunitats de tots els castellonencs i “perquè ningú es quedi enrere en el desenvolupament de Castelló”. Així ho ha expressat el president del Govern Provincial, Javier Moliner, com a amfitrió de l’acte de reconeixement de la Diputació a les més de 100 associacions i col·lectius socials beneficiaris dels ajuts provincials que emet la Diputació de forma anual i el protagonisme es mantindrà en els pressupostos provincials de 2018.
“Aquesta convocatòria d’ajudes suposa la major inversió social d’un Govern per i per a la província de Castelló. Però no ens quedarem aquí, ens heu contagiat el vostre caràcter inconformista i lluitador, per això en el pressupost de 2018 la partida per a ajudes socials tornarà a ser protagonista, mantenint la inversió. Volem ser-vos útils, volem ajudar-vos a tirar endavant més i millors projectes dignes com els que avui es reconeixen, però, sobretot, volem seguir creixent com a província al vostre costat “, ha assenyalat el president davant un ple Saló de Recepcions.
Cal assenyalar que la Diputació ha augmentat un 20% aquesta inversió respecte a l’any passat com a mostra del seu compromís social. “Aquesta és la viva representació de la realitat social de Castelló, de la qual vosaltres sou els protagonistes”, ha indicat Moliner, qui ha assenyalat que “sabem que encara queda molt per fer per consolidar Castelló com aquesta terra amb oportunitats per a tots que volem ser. Això és només el començament, aquest és el nostre projecte i el nostre compromís, i volem que ens ajudeu a aconseguir-ho “.
2,1 milions d’inversió per ajudar els més desfavorits
La Diputació de Castelló ha materialitzat durant aquest any més de 60 iniciatives socials amb una inversió de 2,13 milions d’euros, fet que consolida al Govern Provincial en el seu lideratge d’inversió a col·lectius socials a Castelló.
A més de les ajudes a les entitats prestadores de serveis socials el treball avui s’ha reconegut en el Palau Provincial, la Diputació manté entre altres iniciatives tan importants com el Servei de Teleajuda que atén prop de 3.000 usuaris majors de la província, els equips base de Serveis Socials que atenen les poblacions menors de la província, el servei de reclamacions hipotecàries per evitar desnonaments a la província, les Unitats de Respir Familiar, els ajuts a la natalitat o el servei d’Escola Matinera en municipis petits.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: