La Diputació d’Alacant inverteix 310.000 euros per col·laborar amb la carrera esportiva de 900 joves de la província

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat avui l’acord de resolució de tres convocatòries d’ajuts que permetran la distribució d’un total de 410.000 euros entre prop de 900 esportistes i 40 clubs i entitats alacantines.

El diputat d’Esports, Juan José Castelló, ha manifestat que “el foment de l’activitat física i la promoció dels esportistes de la nostra província són una prioritat per al Govern Provincial. Per això, al llarg de l’any, són nombroses les línies d’ajudes que impulsem per col·laborar amb els nostres ajuntaments, clubs i esportistes en el desenvolupament dels seus projectes “.

D’aquesta manera, la institució provincial invertirà 250.000 euros per col·laborar amb els esportistes d’elit de la província en les despeses que la seva formació i preparació els exigeix. Un total de 738 persones es beneficiaran d’aquestes beques amb les quals, a més, es pretén reconèixer i posar en valor el treball que realitzen al llarg de la temporada.

Bàsquet, handbol, voleibol, ciclisme, judo, karate, rem, vela, natació, tennis, bàdminton, pilota valenciana, golf, atletisme, gimnàstica, waterpolo, futbol sala o esport adaptat són algunes de les modalitats que practiquen els beneficiaris d’aquest programa , les ajudes oscil·len entre els 150 i els 900 euros.

El BOP també publica avui la resolució del nou pla de subvencions per a esportistes que hagin participat en competicions oficials d’àmbit internacional durant la temporada 2016-2017. La convocatòria, dotada amb 60.000 euros, arribarà aquest any a 135 esportistes entre els quals es troben noms tan destacat com el del gimnasta Néstor Abad, l’atleta Daniel Andújar, la judoka Mireia Rodríguez o el taekwondista Raúl Martínez.

“La Diputació d’Alacant ha impulsat aquest any aquest nou programa d’ajudes conscient de la necessitat de donar suport als nostres esportistes en la consecució dels seus somnis, un camí que no sempre és fàcil i que requereix de gran sacrifici, dedicació i esforç”, ha explicat el diputat.

Finalment, el Govern Provincial subvencionarà amb 100.000 euros l’organització de prop de quaranta esdeveniments, tornejos o competicions oficials d’especial interès. L’objectiu d’aquesta convocatòria és atraure el territori trobades esportives de gran rellevància, calat i repercussió social que afavoreixin el desenvolupament econòmic i turístic d’aquells municipis en què es desenvolupen i que generin un important impacte mediàtic

 

Informació i Foto: http://www.diputacionalicante.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: