La campanya solidària #CuentaConmigo suma el suport de l’Ajuntament de Vila-real

La campanya solidària #CuentaConmigo, impulsada pel Villarreal CF, ha sumat el suport de l’Ajuntament de Vila-real, que ha destinat 40.000 euros per a reforçar i donar continuïtat durant dos mesos més a aquest ambiciós projecte solidari, l’objectiu és garantir l’alimentació bàsica entre les famílies amb menys recursos i en risc d’exclusió social en aquests temps de màxima dificultat.

De la mà de l’consistori municipal, la iniciativa, que va impulsar el club, amb la col·laboració del primer equip i la Fundació Carles Bacca, un cop decretat l’Estat d’Alarma a Espanya, seguirà ajudant a combatre els efectes ocasionats per la pandèmia de l’COVID- 19 sobre la població més necessitada.

El Villarreal CF triplica el repartiment d’àpats diaris

Des que el Vila-real obrís les cuines de l’Estadi de la Ceràmica fa gairebé dos mesos, el projecte #CuentaConmigo ha crescut amb força. En la seva primera setmana, el club preparava i repartia 200 àpats diaris, xifra que ha augmentat progressivament fins a superar la barrera de 600 menjars a el dia. En els quatre mesos que es mantindrà vigent la campanya #CuentaConmigo, el club cuinarà un total de 60.000 àpats.

A través de la campanya #CuentaConmigo, el club col·labora amb organitzacions solidàries com Càritas, Creu Roja, Joventut Antoniana o Sant Vicent de Paül, a més de prestar els seus serveis a altres col·lectius com el personal sanitari, les forces i cossos de seguretat de l’Estat i protecció Civil.

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: