La AVI i Confecomerç acorden col·laborar en el desenvolupament d’innovacions dirigides al petit comerç

L’Agència Valenciana de l’Innovació (AVI) s’ha reunit amb Confecomerç, la patronal del petit comerç de la Comunitat Valenciana, per abordar noves vies de col·laboració que facilitin el desenvolupament i l’adopció de solucions tecnològiques i innovacions dirigides a les pimes i professionals autònoms d’aquest sector.

A aquesta trobada de treball ha assistit el nou president d’aquesta confederació, Rafael Torres, així com la secretària general, Amparo Barroso; mentre que per part de l’Agència han participat el vicepresident executiu, Andrés García Reche; la secretària general, Olivia Estrella; i el subdirector general de Programes d’innovació, Roberto Arnau.

Les dues institucions han ratificat la seva intenció d’intensificar els llaços que ja van estrènyer el passat estiu, quan Confecomerç i l’AVI van mantenir una primera presa de contacte per a dissenyar una estratègia conjunta per potenciar la innovació en el comerç minorista. Aquest és, de fet, un dels sectors on s’està registrant un major impacte de les noves tecnologies.

L’organització empresarial ha manifestat en aquesta mateixa reunió el seu interès pels diferents programes de suport a la innovació que impulsa l’Agència en el marc de la seva convocatòria d’ajuts en concurrència competitiva.

En aquest sentit, es preveu establir un fòrum de diàleg amb representants de la comunitat científica, tecnològica i del teixit productiu per tal d’identificar i dissenyar respostes als desafiaments tecnològics del comerç.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: