Jorge Monferrer anuncia un pla d’integral que blindi l’excel·lència de les instal·lacions esportives de Borriana i eviti penalitzacions als clubs

El candidat del PP a l’alcaldia de Borriana, Jorge Monferrer, ha anunciat un pla integral que garanteixi l’excel·lència esportiva de les instal·lacions de la ciutat i eviti penalitzacions als clubs perquè les infraestructures no compleixen la normativa. L’alcaldable ha fet aquestes declaracions atenent urgències com la del juvenil A del CF Atlètic Borriana-Salesians que el proper dissabte 27 celebra “una trobada decisiva amb la seva promoció a divisió nacional”. “No podem esperar la darrera setmana a resoldre problemes com les xarxes, cal treballar amb més agilitat perquè la realitat és que les condicions del camp del Llombai, en què jugaran aquest matx, no són les més òptimes”.
En efecte, “aquesta incidència és només la punta de l’iceberg, perquè hi ha molt més a fer i no només al Llombai, on els clubs reclamen des de fa anys un marcador digital. Els problemes s’estenen al conjunt d’instal·lacions esportives municipals i el repte és treballar amb un pla integral capaç de donar resposta a totes aquestes necessitats”.
Jorge Monferrer ha enumerat només algunes de les demandes dels esportistes de la localitat que exigeixen “reparar les goteres del poliesportiu municipal i el trinquet municipal; adequar els camps del Llombai perquè el seu estat sigui òptim; millorar els vestidors del San Fernando; reparar el tartan de la pista d’atletisme que està quartejat; resoldre els problemes d’accessibilitat del pavelló de bàsquet del San José on en aquests moments no es poden fer competicions amb públic perquè no es compleix la normativa, entre altres objectius”.
“Volem capgirar les polítiques actuals per garantir als nostres veïns que hi ha un ajuntament que respon i actua. Que hi ha un pla integral de revisió, conservació i millora que garanteix una reparació àgil i un manteniment continu”. “Que se sent i es treballa, no es donen llargues, com actualment passa”. “I que el compromís serà una realitat si el 28 de maig Burriana aposta pel canvi, el que cada cop més veïns ens reclamen”, ha rematat el candidat del PP a l’alcaldia.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: