Ivace Internacional presenta deu cellers de la Comunitat Valenciana a les Filipines

L’antena de l’Ivace a les Filipines ha organitzat i coordinat la presentació de deu cellers de la Comunitat Valenciana en aquest país. Durant l’esdeveniment s’han degustat 56 referències i, segons ha explicat la directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, aquest tipus d’iniciatives “permet a les empreses valencianes mostrar els seus vins a empreses importadores seleccionades pel seu interès a introduir vins de la Comunitat Valenciana en la seua oferta, en un mercat allunyat com les Filipines a un cost molt reduït”.

A això cal afegir “que es tracta d´una degustació de vins, no d´una simple presentació, cosa que facilita la relació comercial i pot significar l´entrada d´aquests vins al mercat filipí”, ha assenyalat Olivas.

La presentació, que s’ha celebrat a l’hotel Makati Diamonds Residences, ha comptat amb l’assistència de 15 empreses importadores seleccionades prèviament pel seu interès a afegir vins valencians a la seva oferta i que han mostrat “la seva satisfacció pel desenvolupament de la mateixa, que ens anima a seguir dissenyant aquesta mena d’accions”, ha indicat Ester Olivas.

Aquesta acció té un format de trobada empresarial semipresencial, ja que els cellers han atès les reunions en línia des de la Comunitat Valenciana, mentre les empreses importadores degustaven els seus vins a les Filipines.

Per a la realització de les entrevistes, cada celler ha comptat amb intèrprets i persones dassistència amb lobjectiu de facilitar la comunicació entre client i celler.

“A fi d’aconseguir un resultat millor d’aquesta acció, amb una agenda completa de 60 reunions, s’ha realitzat una tasca de promoció i convocatòria entre empreses importadores de vins a les Filipines, amb la invitació a les que han mostrat interès a conèixer els vins. de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Olivas.

Les empreses han comptat sempre amb l’assistència del personal de l’Ivace a l’antena de les Filipines, encarregat de l’organització d’aquesta iniciativa.

Exportacions de vins a Filipines

Les exportacions de vins de la Comunitat Valenciana a les Filipines han pujat a una mica més de mig milió d’euros l’any 2022, cosa que representa un creixement destacat del 130% respecte a l’any anterior.

El 2023 es manté la tendència a l’alça, amb exportacions per valor de 325.470 euros el primer semestre de l’any, un 11,17% més que el primer semestre del 2022.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: