INVAT · tur acull les primeres pràctiques presencials del màster d’arrossos de la Universitat d’Alacant

L’aplicació de les noves tècniques d’alta cuina en l’elaboració d’arrossos i adquirir coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional arrossera és l’objectiu de l’màster de cuina de la Universitat d’Alacant. Aquest dimarts, el Laboratori de Cuina de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT · tur) acull la primera classe pràctica presencial de l’any, sota el títol de ‘Cuina tecnoemocional. Alimentació i felicitat ‘.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la importància de les pràctiques de l’màster d’Alta Cuina Mediterrània, que “permetrà als participants, a més de treballar amb els principals productes i matèries primeres, conèixer les zones de producció, les seves peculiaritats, aprendre diferents elaboracions, i tècniques de cuinat “.

El màster compta amb la participació de 13 alumnes i alumnes que s’especialitzaran en Alta Cuina Mediterrània i en l’elaboració d’arrossos, adquirint coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional arrossera de la mà de grans xefs i especialistes gastronòmics de la Comunitat Valenciana, diversos amb Estrella Michelin.

Les pràctiques presencials a INVAT · tur continuaran cada dilluns i dimarts fins al 16 de març amb classes magistrals de sumilleria aplicada als arrossos, innovació en els arrossos, productes i tècniques no vinculats a l’arròs i característiques de l’alta cuina mediterrània.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: