Esports

El Villarreal CF goleja al Maccabi Tel Aviv i es lider del grup I de la fase de grups de l’Europa League (4 a 0)

El Villarreal va doblegar al Maccabi Tel Aviv (4-0) amb molta contundència gràcies a un doblet de Bacca i els gols de Baena i Fer Niño. El partit, que va estar marcat per les fortes precipitacions que van obligar a endarrerir el començament més d’una hora, va ser una exhibició de l’equip d’Unai Emery, que es manté invicte a Europa i es consolida líder del Grup I.

El diluvi universal va caure a Vila-real poc abans de les 21.00 hores, quan estava previst que començara el partit davant el Maccabi Tel Aviv. La forta pluja que va assotar a l’Estadi de la Ceràmica va obligar a retardar el partit a costa de que amainara el temporal.

El cessament de la pluja i l’espectacular drenatge del feu groc van fer possible que el duel tan sols s’endarrerira una hora i deu minuts, fins a les 22.10 hores, quan finalment la pilota li va robar el protagonisme a les condicions meteorològiques i va poder començar l’espectacle sobre el verd de l’Estadi de la Ceràmica.

Unai Emery va tornar a efectuar rotacions en competició europea. Només Albiol i Iborra van repetir en l’onze inicial respecte a la victòria davant el Real Valladolid. Com a grans novetats, la volta de Dani Parejo després de la seua lesió, la primera titularitat del ‘xiquet meravella’ Yeremi Pino i també la primera aparició en l’onze de Funes Mori aquesta temporada.

El partit va començar de la millor forma per als interessos del Villarreal, que va saltar al verd amb un dibuix de 4-3-3. En el minut 4, el Submarí va presumir de la treballada pissarra d’Unai Emery. Carlos Bacca es va avançar a tota la defensa i va enviar a la xarxa la pilota amb una rematada amb el cap excepcional des del primer pal, després d’un servei de cantonada botat amb mestratge per Dani Parejo.

El gol va donar confiança i tranquil·litat al Villarreal, que es va fer amb la possessió i no va donar opció al Maccabi Tel Aviv. Take, Baena i Yeremi van filar accions de molt de mèrit en camp contrari. L’equip d’Unai Emery es mostrava molt còmode sobre la mullada i espessa gespa de l’Estadi de la Ceràmica, encara que no trobara la manera de generar més ocasions en els primers 45 minuts de partit.

Igual que va ocórrer en el primer temps, al Villarreal només li van bastar sis minuts de la segona meitat per a anotar el segon tant del partit. Novament Carlos Bacca, i una vegada més de cap, va tornar a veure porteria per als grocs en aprofitar un excel·lent centre de Take Kubo des del perfil dret.

Amb 2-0 en el marcador, Emery va introduir canvis per a dosar els esforços. Trigueros, Estupiñán, Moi Gómez, Gerard i Fer Niño van tindre la seua oportunitat de participar en la victòria ‘grogueta’. Aquest últim, a més, va jugar els seus primers minuts amb el primer equip en la present campanya.

En el minut 71, una excel·lent jugada entre Bacca i Baena va desembocar en el tercer gol de la nit a favor del Villarreal. El davanter cafeter va servir una fabulosa assistència de taló en el cor de l’àrea perquè el migcampista d’Almeria batera a Tenenbaum amb un gran tret a l’altura del punt de penal.

Amb el partit ja decidit i arribant als minuts finals, Rulli també va voler ser protagonista i va signar una gran estirada davant una rematada de cap de Saborit. Poc després, Fer Niño es va sumar a la festa del Villarreal anotant el quart gol del Submarí, després de rematar a plaer una gran assistència d’Estupiñán.

La victòria davant l’equip hebreu col·loca al conjunt d’Unai Emery com a líder en solitari del Grup I amb nou punts i serveix per a fer un pas de gegant de cara a la classificació a la següent fase de la UEFA Europa League.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Rulli; Peña, Albiol, Funes Mori, Jaume Costa (Moi Gómez, m. 63); Iborra (Trigueros, m. 58), Parejo (Estupiñán, m. 58), Álex. B (Gerard, m. 72); Take, Yeremi i Bacca (Fer Niño, m. 72).

Maccabi Tel Aviv: Tenenbaum; Bitton, Hernández, Tibi, Baltaxa, Saborit; Cohen (Shechter, m. 68), Glazer (Peretz, m. 68), Karzev (Golasa, m. 60); Blackman (Pesic, min. 50) i Ben Chaim (Bitton, m. 60).

Gols: 1-0. Min. 4: Bacca. 2-0. Min. 51: Bacca. 3-0. Min. 71: Álex. B. 4-0. Min. 80: Fer Niño.

Àrbitre: Nikola Dabanovic (Montenegre). Va amonestar al local Funes Mori, així com al visitant Saborit.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Maccabi Tel Aviv corresponent a la jornada 3 de la Fase de Grups de la UEFA Europa League celebrat a porta tancada en l’Estadi de la Ceràmica. El partit, previst per a les 21.00 hores, va començar a les 22.10 hores a causa de les fortes precipitacions.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.