El Valencia CF Inclusiu es vesteix amb l’ADN VCF de la mà de el Club i Puma

Anil Murthy, Joey Lim, Teo Swee Wei i Jaume Doménech han participat en la donació dels equipatges per part de Puma a l’VCF Inclusiu, una de les iniciatives més importants de la Fundació VCF

El València CF Inclusiu, una de les activitats estrella de la Fundació VCF, comença una nova temporada i ho fa amb el suport de el Club i de Puma, Main Partner de l’València CF, que ha donat primer i segon equipatges de la present temporada perquè els jugadors de l’equip sentin i llueixin l’ADN VCF en cadascun dels seus partits de Laliga Genuine.

L’objectiu de l’VCF Inclusiu, que compleix el seu sisè curs, és fomentar el desenvolupament integral dels seus components a través de la pràctica de el futbol, ​​adaptat a les seves capacitats i interessos. Un futbol per tots, per a tots i entre tots.

“Nosaltres, amb el nostre VCF Inclusiu -ha destacat el president de l’València CF, Anil Murthy, en l’acte-, volem donar l’oportunitat a tothom que vulgui jugar a futbol i que vulgui molt a el València CF.”

“A Mestalla -ha continuat Anil Murthy- hi ha una lona de Puma i ADN VCF on es llegeix el futbol és dels valents i aquests nois i aquestes noies de l’VCF Inclusiu són molt valents i els recolzarem.” Així mateix, ha volgut agrair a Puma seva implicació amb la donació dels equipatges.

A més de el president de l’València CF i patró de la Fundació VCF, Anil Murthy, l’acte ha comptat amb la participació de Joey Lim, conseller i director executiu de el Club i patró de la Fundació; de Teo Swee Wei, director general de la Fundació VCF; de José Iváñez de Lara, Puma club partnership coordinator; i de Jaume Doménech, porter de l’València CF, sorpresa que desconeixien els nois i que han agraït de cor.

Jaume, coneixedor de el projecte, ha transmès als jugadors i els seus tècnics que gaudeixin amb il·lusió d’aquesta nova temporada.

Per la seva banda, José Iváñez de Lara ha manifestat l’orgull i plaer que suposa per Puma poder formar part d’un projecte com el VCF Inclusiu.

L’estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva VCF ha servit de marc per al lliurament dels equipatges; i els protagonistes han estat 33 nois de l’VCF Inclusiu i 4 tècnics, en representació dels 55 i 11 que l’integren respectivament i que es divideixen en els equips Blanc, Negre i Taronja.

Si bé el València CF, a través de la Fundació, treballa amb aquest col·lectiu des de la temporada 2011.12, el VCF Inclusiu neix com a equip oficial a la 2016.17, sent club participant en Laliga Genuine des de la creació de la mateixa.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: