DestacatEsports

El Valencia CF es retroba amb la victòria a LaLiga a Mallorca (0-1)

el València CF es retroba amb la victòria a LaLiga gràcies al 0-1 contra el RCD Mallorca al Visit Mallorca Stadium i suma tres punts molt importants que serveixen com a impuls a LaLiga i com a reforç anímic de cara al transcendental encontre de la tornada de semifinals de la Copa del Rei davant de l’Athletic Club. Els nostres es van avançar ràpidament amb un autèntic golàs de Gabriel Paulista, decisiu en el seu retorn a l’equip, i van saber competir des del principi fins al final, traient partit a les accions de perill i resistint en els moments més forts del rival, per aconseguir una victòria important .

El València CF va entrar millor al partit i Gabriel Paulista va tornar en gran. Al minut tres de partit, després de gairebé quatre mesos sense poder ajudar l’equip per una lesió, va marcar un golàs amb un xut de llarga distància que va fer al travesser abans de perforar la porteria de Sergio Rico. No s’ho va pensar el central, que va recollir una pilota rebutjada per la defensa rival després d’una centrada de Bryan Gil i va avançar l’equip a Mallorca. Els nostres van saber rendibilitzar molt bé aquest bon inici de trobada, Muriqi va intentar l’empat minuts després amb un xut dins de l’àrea, però Mamardashvili ho va impedir amb una gran parada.

Amb el pas dels minuts el València CF retrocediria metres, però va saber competir amb solidesa, defensant-se sense esquerdes i fins i tot podent ampliar la diferència en els últims compassos abans del descans. Tot i l’avantatge, el conjunt local no havia dit la seva última paraula en el matx i va prémer al segon temps, intentant fer mal especialment en accions a pilota parada i en jugades amb protagonisme de Take Kubo. El protagonisme del conjunt balear, però, no es va plasmar al marcador i el València CF suma els tres punts a LaLiga set partits després.
Fitxa tècnica

0. RCD MALLORCA: Sergio Rico, Maffeo (Giovanni González, 62′), Valjent, Raillo, Jaume Costa, Sánchez (Kang In, 71′), Salva Sevilla (Abdó Prats, 79′), Take Kubo, Dani Rodríguez (Sedlar , 71′), Ángel (Amath Diedhiou, 62′) i Muriqi.

1. VALÈNCIA CF: Mamardashvili, Diakhaby, Gabriel Paulista, Omar Alderete, Yunus Musah (Hélder Costa, 77′), Foulquier, Carles Soler (Cömert, 91′), Racic (Hugo Guillamón, 77′), Bryan Gil (Marcos André , 91′), Maxi Gómez i Hugo Duro (Ilaix Moriba, 58′).

GOLS: 0-1 Gabriel Paulista, 3′.

ÀRBITRE: Figueroa Vázquez (C. Andalús). Va amonestar Take Kubo, Bryan Gil, Alderete, Diakhaby, Mamardashvili, Valjent, Jaume Costa i Raillo. Va expulsar Luis García Plaza i Ilaix Moriba per doble groga.

VAR: Medié Jiménez (C. Català).

Partit de la Jornada 26 de LaLiga disputat al Visit Mallorca Estadi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.