El Tau Castelló ha guanyat a Melilla en un molt bon partit de #LebOro

MELILLA SPORT CAPITAL: Xapella, Harris(6), Mendiola(2), De Thaey(5), Dedovic (3) –cinc inicial–; Mukama(11), Maiza(5), Rakocevic(10), Fang, Mazaira(11) i Gorgemans(5). 17 faltes. Sense eliminats.

TAU CASTELLÓ: Alvarado , Hermanson (16), Stutz (28), Hook (2) , Rozitis(10) –cinc inicial–;Faner (11), Hernández (7), Sabaté i López(1). 15 faltes. Sense eliminats.

Ent: Toni Ten.

ÀRBITRES: López E.M., Martín C. i Acevedo S.

PARCIALS: 14-24/18-18 (32-42 descans); 14-18/12-15 (58-75 final del matx)

INCIDÈNCIES: Partit celebrat al Javier Imbroda de Melilla i amb tres baixes importants al TAU Castelló.

El Tau Castello ho ha birdat avui a Melilla per emportar-se la quarta victòria de la temporada.

Des de l’inici del partit els de Ten van estar molt seriosos en defensa i dominant el ritme de partit en atac i ben aviat agafaria un avantatge de 2-15 quan s’emportaven 5′ del primer quart.

Els darrers minuts de quart va seguir el recital de direcció d’equip d’Alvarado i Faner per acabar el quart i tot i que el Melilla va prémer més en defensa el quart acabava 14-24 per als taulells.

El segon quart va començar amb una exhibició del capità Joan Faner que va anotar 9 punts seguits i amb un triple posava el màxim avantatge a l’electrònic 19-34.

Un altre cop els blaus van tornar a estrènyer els últims minuts de quart que amb un parcial de 13-8 s’acostaven al marcador però sense donar sensació de perill per als interessos del TAU Castelló que se n’anava al vestidor amb 10 punts d’avantatge. 32-42.

A la represa va seguir viva l’associació entre els bases i els pivots rajoles que dominaven la pintura melillenca Stutz i Rozitis seguien anotant per agafar una màxima renda de 16 punts amb poc més de 6′ per finalitzar el tercer quart. Höök i Hermanson feien de les seves per mantenir sempre la renda dels de Ten que augmentava fins a 18 punts després d’una cistella de Joel Sabaté. Els darrers dos minuts finals de quart es va veure un TAU més relaxat que veia com el Melilla li retallava distàncies 46-60, però amb un resultat molt còmode per afrontar l’últim envit.

Un quart quart en què els castellonencs van seguir la seva dominant de cap a peus el partit i deixant el Melilla amb tan sols 12 punts anotats. Va tenir minuts el jugador del planter Pedro López a qui va tenir temps d’anotar per deixar el marcador final en 58-75 i emportar-se la quarta victòria de la temporada. Victòria molt important després de la setmana complicada i les baixes de l’equip de Ten, en què Stutz i Rozitis van brillar a la pintura mentre que Faner i Hermanson van ser l’amenaça exterior dels castellonencs.

Informació i Foto: Tau Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.