El PPCS reclama un fons contra la pobresa energètica

El Grup Parlamentari del Partit Popular a la Diputació de Castelló ha tornat a reclamar de PSOE i Compromís la creació d´un fons econòmic que, dotat amb 5 milions d´euros, rescati el Castelló empobrit per les polítiques de l´esquerra. La petició, que es formula des de fa mesos davant l’increment desbocat dels preus dels carburants, l’electricitat o el cost de la vida, s’ha tornat a formular després de conèixer-se les dades de l’IPC (Índex de Preus al Consum) corresponents al mes de març.

“El PSOE ha provocat una involució a la vida dels espanyols que ens ha retrotret a la dècada dels 80. Concretament, al 1985, perquè no es coneixia des d’aleshores una dada tan lesiva per als interessos de les famílies i les empreses com la registrat aquest març passat on la inflació ja frega el 10%”. En efecte, aquest 9,8% aconseguit en el darrer mes “és una dada molt negativa per a la vida de les famílies i per a l’economia de la província en general, perquè reconeix que la vida ha esdevingut un luxe en mans d’un Govern d’Espanya dirigit pel PSOE que lluny de baixar impostos segueix sotmetent una pressió fiscal insostenible als ciutadans i al teixit productiu”.

A Castelló, aquest registre superarà amb tota seguretat l’11%, i des de Diputació el que estem reclamant és que s’habiliti un fons amb 5 milions d’euros que sigui capaç de mitigar i alleujar l’asfíxia a què les polítiques del PSOE ens condueixen ”. Una proposta que exigeix ​​“urgència i agilitat per part de qui governa”, perquè dia que passa sense que s’adoptin mesures “és un dia perdut per a milers de ciutadans que cada mes paguen factures de llum, gasolina, hipoteca i afronten la cistella de la compra en molts casos en una situació d’atur temporal que ja afecta 3.490 empleats de la ceràmica com a conseqüència dels 20 ERTE (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) que hi ha en actiu”. “I hi ha solucions a aquest escenari, perquè hi ha diners gràcies a la gestió responsable i rigorosa del PP. Només cal interès i esforç per posar-lo al servei dels qui en aquests moments més ho necessiten”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: