El PPCS demana un Castelló Sènior realista que atengui el sector i eviti pèrdues econòmiques

El Partit Popular de Castelló ha aconseguit que el PSOE deixi sobre la taula l’acord sobre el programa de vacances Castelló Sènior a fi d’atendre les demandes del sector que exigeix ​​una actualització de preus. “No és viable que els professionals treballin a pèrdues. És necessari i urgent que els escoltin. I la decisió adoptada esperem precisament que es tradueixi en un acord que atengui uns professionals que des de fa més d’un any demanen audiència a aquesta Diputació”.

Andrés Martínez, diputat provincial del PPCS, ha recordat que fa un any el PP es va reunir amb els dos principals sectors turístics de la província, Ashotur i Altur-Hosbec. Fruit d’aquestes trobades es van plantejar una sèrie de demandes que el PP, a través dels diputats provincials Andrés Martínez i Susana Marqués, van reclamar al PSOE sense èxit.

De fet, “avui els professionals encara estan pendents que algú escolti les seves demandes. Esperem que la decisió de deixar sobre la taula l‟acord sobre el programa Castelló Sènior sigui un punt d‟inflexió. Perquè allò que no pot pretendre aquesta Diputació és que els professionals treballen a pèrdues”.

Aquest escenari no és nou. A nivell nacional el sector també ha denunciat que treballar amb ajuts de 23 euros per plaça “no és rendible”. I molt menys per 21,5 euros, com planteja el PSOE al programa Castelló Sènior. “Volem que s’arribi a un acord, que s’actualitzi el programa i s’hi introdueixin els criteris i les condicions que plantegen els professionals. Perquè el que volem és que aquest programa d’èxit perduri. Tingueu molta vida i s’adapti a les circumstàncies per reivindicar-ho com a referent d’unes polítiques, les del PP, que han posat en valor un territori únic que és el de la província de Castelló”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: