El PP presenta al·legacions per defensar l’Alcora enfront de la pujada de l’IBI del PSPV

El Partit Popular de l’Alcora ha presentat al·legacions a la pujada de l’IBI (Impost de Béns Immobles) aprovat de forma unilateral pel PSPV. La mesura pretén “protegir les famílies de l’Alcora d’una sagnia fiscal que l’alcalde aprova després d’haver-se apujat el sou de forma descarada”.

El PSPV va decidir per urgència el passat mes d’octubre imposar una pujada de l’IBI. “Considerem que és una mesura que mereix com a mínim un debat i anàlisi. Però el PSPV no té complexos a aplicar el seu corró per aprovar el que els vingui de gust. Ho van fer amb els seus sous i ara ho fan amb mesures que ataquen directament als sous dels veïns “.

Vicente Mateo, portaveu del PP a l’Alcora reclama “participació, transparència, debat”. “Totes aquestes etiquetes que el PSPV utilitza però en la teoria, perquè la pràctica parla per si sola”. “La urgència d’aquest punt i el debat en ple, en què el PSPV es va quedar sol, demostra que l’únic que pretenen és recarregar les arques municipals després del saqueig que han exercit amb l’assignació de les seves nòmines”.

El portaveu del PP a l’Alcora també ha posat de manifest la necessitat d’invertir en les famílies “en un moment en el que plana una altra crisi econòmica”. “El PSPV, en lloc d’estudiar fórmules que permeten rebaixar la pressió fiscal sobre els veïns, el que fa és precisament el contrari, imposar-los ‘cops de destral fiscals’ per recaptar més de 300.000 euros i així poder finançar els seus sous”.

En l’Alcora, el PSPV va decidir multiplicar-se les nòmines de forma unilateral generant una despesa a la població de 222.032 euros a l’any. “En quatre anys haurem pagat prop d’un milió d’euros a alcalde, regidors i dels assessors que han decidit contractar”. Mentrestant, amb la pujada de l’IBI, “l’Alcora pagarà de la seva butxaca més de 300.000 euros l’any. Una fórmula rodona la dels socialistes per finançar les seves retribucions i les pagues extres de tot l’any”, ha assenyalat Mateu.

Informació i Foto: PP Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: