El PP exigeix ​​protegir la sanitat davant les retallades ideològics de Monton a Castelló

El Partit Popular de Castelló ha mantingut avui diverses reunions amb els sindicats de centres hospitalaris de la província per mostrar el suport del PPCS al personal sanitari de la província. La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha acudit a l’hospital Provincial al costat del responsable del PP en matèria de sanitat a la Comunitat, José Juan Zaplana, i la portaveu del PP a Castelló, Begoña Carrasco, per traslladar el seu suport al personal del centre.

En aquest sentit, Zaplana ha exigit a la consellera Carmen Montón que “freni d euna vegada el desmantellament de l’hospital Provincial i de la sanitat de Castelló” ja que “a la sanitat no hi ha ideologia, hi ha només de protegir la vida i la salut de els pacients “.

El diputat autonòmic ha exigit que la consellera “dimiteixi o que Ximo Puig la cessi” davant “els escandalosos retallades en la sanitat i en especial la fustigació i l’atac contra l’hospital Provincial” ja que “totes les retallades han acabat per augmentar les llistes d’espera i han empitjorat l’atenció sanitària de la província “.

La secretària del PPCS ha destacat que “des del PP volem estar al costat del principal valor que té la sanitat de la província i que és el personal ja que des que van entrar a governar PSOE i Compromís s’han produït acomiadaments i amortitzacions en massa, empobrint la sanitat i l’atenció mèdica a Castelló “.

La responsable del PP ha advertit que “tocar el personal és tocar la qualitat de la sanitat pública” i ha lamentat que “per intentar emmascarar totes les retallades la consellera es va inventar una denúncia falsa en contra del PP i ara hauria de demanar disculpes i dimitir” ja que “l’única manera sortida és que es vagi o que la cessin d’una vegada”.

Més retallades en atenció primària

Per la seva banda, la portaveu del PP a Castelló ciutat, Begoña Carrasco, ha advertit que “les retallades de personal en atenció primària, les retallades d’horaris en els centres de salut o les retallades en especialitats estan produint un col·lapse en les urgències hospitalàries” . Carrasco també s’ha referit a “les retallades d’ambulàncies dels Punts d’Atenció Continuada que s’anuncien per al gener i que provocaran que els metges s’hagin de desplaçar en els seus propis cotxes a atendre els pacients”. “Si l’alcaldessa no és capaç de reivindicar el que és de justícia per als castellonencs, el PP sí que ho fa i reclamem més inversió en atenció primària”.

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: