El PP de Vilafamés reclama un ple extraordinari perquè el PSOE solucioni d’una vegada el tercermundista servei d’atenció sanitària que reben els veïns

“Els veïns de Vilafamés mereixen millors serveis, començant per un que és bàsic, com la sanitat. El temps passa, però la situació no millora, extrem que s’ha fet insostenible amb la pandèmia. Fins aquí hem arribat. Davant la passivitat de govern de PSOE, hem decidit demanar un ple extraordinari per tal d’arrencar un compromís municipal que posi d’una vegada fi a les actuals condicions de prestació de servei que són tercermundistes “. Així ho ha anunciat la portaveu de el Partit Popular de Vilafamés, Marisa Torlá, després de formalitzar la petició amb Registre d’Entrada dijous passat, 9 de setembre. A partir d’ara, els socialistes tenen 10 dies per fixar la data de la sessió; en cas contrari, quedarà convocat automàticament a el desè dia hàbil des de la presentació de l’requeriment dels regidors de el Partit Popular.

“Des de fa cinc anys, els nostres veïns estan sent atesos en un centre de salut provisional de reduïdes dimensions, amb poca ventilació, sense cap tipus de confort ni la més mínima intimitat. Un espai en el qual el personal sanitari no pot treballar amb garanties ni professionalitat. És hora de dir prou. La solució passa per traslladar el centre a un nou espai que ofereixi millors condicions, i això passa per la gestió de l’PSOE de Vilafamés, que fins a la data brilla per la seva absència “, ha afegit Torlá.

Precisament, ha estat aquesta manca de gestió la que ha portat a l’PP de la localitat a portar la qüestió a un ple extraordinari. “Volem que es parli del tema en un ple monogràfic, en què sense excuses, el PSOE que està al front de l’Ajuntament els doni les solucions als veïns que fins ara no els han donat, ignorant les seves queixes i fent desistiment de la seva responsabilitat “, ha afegit Marisa Torlá, ja que la promesa d’el nou centre de salut va tan lenta que segurament no estarà dins de la present legislatura.

D’aquesta manera, el PP de Vilafamés proposa en la seva sol·licitud “instar a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a autoritzar un consultori provisional alternatiu a l’actual, perquè el nostre poble mereix una atenció òptima i adequada, digna i adaptada a les necessitats sanitàries actuals i que inclogui també el servei de Pediatria “.

Així mateix, els Populars també reclamen a l’Ajuntament “a complir el seu compromís d’assumir amb recursos propis les obres que possibilitin aquest any el trasllat de centre de salut provisional a unes dependències acords a les necessitats de la nostra població”.

Finalment, en cas que decideixin no gestionar aquest assumpte de manera paral·lela a l’procediment de construcció i posada en marxa de el nou centre auxiliar de salut, “per sentit de defensa de l’interès general, l’alcalde haurà de convocar de manera immediata una assemblea veïnal per informar detalladament sobre les raons d’aquesta decisió “.

Informació i Foto: PP Vilafamés

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: