El PP de Nules exigeix ​​responsabilitats a alcalde i PSPV després del trasllat de l’arxiu municipal de la Cambra Agrària sense inventari ni custòdia

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha exigit responsabilitats a l’alcalde de la localitat i al regidor delegat de Cultura, Antonio Romero (PSPV), després que el trasllat de l’arxiu municipal de la localitat s’hagi realitzat “sense inventari, sense custòdia i sense cap responsable que es faci càrrec d’una documentació que és patrimoni del poble “.

La custòdia d’aquest tipus de documentació obliga i el seu trasllat a noves dependències “obliga els que governen a exercir la gent gran controls per evitar la pèrdua de documents originals essencials per al municipi”. Mar Mora, regidora del Grup Municipal del PP, ha lamentat que a Nules “estigui al capdavant del consistori un conjunt de sigles que responen als interessos de cinc partits polítics però mai a un objectiu comú que hauria de ser Nules”.

En aquest sentit, “ens sorprèn i ens alarma la passivitat dels que haurien de ser els responsables màxims d’aquest patrimoni viu del nostre municipi”. De fet, en l’últim ple ordinari de la localitat la regidora va reclamar al regidor delegat de Cultura “responsabilitat” davant de la pràctica ja habitual de “tirar pilotes fora quan es tracta d’assumir obligacions”.

“Ens alarma que qui és responsable del ram digui que ell també es va sorprendre de veure l’arxiu en les condicions en què estava i que es quedi tan ample. Però és que no sap que ell té la responsabilitat de vetllar per aquesta documentació? qui és el que la custodiat? ¿s’ha fet un inventari per garantir que no es perd cap lligall? és molt trist que els que suposadament ocupen els despatxos per treballar per Nules donin l’esquena a les seves obligacions “.

Des del PP exigeixen actuar als que es apoltronan als despatxos. “No ho facin perquè li ho demani el PP, facin-ho pels veïns, per Nules, perquè aquest poble, el meu poble, no mereix que els que avui governen tractin com el betum la història i la documentació que conforma l’arxiu de tot el nostre municipi” , ha considerat la regidora

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: