El PP de l’Alcora demana informes davant unes obres de carril bici a la CV-16 que suposen un perill per als ciclistes

El Partit Popular de l’Alcora demanarà informes davant l’Ajuntament de la localitat i davant de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat amb motiu de les obres de carril bici que s’han executat a la carretera CV-16 i que en la pràctica han suposat un més que considerable estrenyiment de la calçada, precisament en una via d’alta densitat de trànsit, especialment de vehicles pesants, el que podria generar en un problema per a la seguretat viària.

“Aquesta és la queixa que ens han traslladat veïns i usuaris de l’Alcora a l’PP de la capital de l’Alcalatén, i que anem a traslladar, per rebre les pertinents explicacions, perquè entenem que una cosa és afavorir la mobilitat sostenible, amb la qual sempre estarem a favor, i una altra cosa és ficar a cops de martell un carril bici que, de totes totes, no ofereix les suficients garanties de seguretat “, ha ressaltat el portaveu popular a l’ajuntament de la localitat, Vicente Mateu.

“Entenem que, vist el resultat, l’objectiu dels governs de el PSOE és presumir que han augmentat els quilòmetres de carrils bici, però aquest titular que és absolutament electoralista no pot ser a costa de no complir unes mínimes condicions de seguretat per als usuaris de la mateixa, que des del PP sempre entenem que ha de ser el primer “, ha afegit.

“Per si fos poc, fonts de el govern municipal socialista, preguntats per aquesta qüestió, ens han dit que l’actuació en l’eix ràpid de la CV-16 s’ha fet sense projecte, és a dir, que s’han pintat unes ratlles a terra i poc més, sense analitzar realment l’impacte ni les conseqüències que una decisió d’aquestes característiques pot comportar. Una mostra més de la improvisació i dels nyaps de l’PSOE cada vegada que prenen una decisió “, afegeix.

En aquesta mateixa línia, des del PP de l’Alcora es reclama a la Conselleria que dediqui “més esforç” a l’hora de realitzar les infraestructures que ara mateix estan pendents, i que “són realment importants per als veïns de l’Alcora i de el triangle de la ceràmica “. Aquest és el cas de la promesa i mai executada ampliació i desdoblament de la carretera l’Alcora-Onda (CV-21), el nou enllaç des d’aquesta mateixa carretera amb l’autovia de la Plana (CV-10), coneguda com ‘la biela ‘, o la prolongació i culminació de l’Autovia de la Plana des de Vilanova d’Alcolea fins a la Jana i l’Hospitalet de l’Infant. “Això és treballar per l’Alcora i la creació dels sectors productius, cosa que ara mateix brilla per la seva absència”, ha lamentat el portaveu de PP de l’Alcora, Vicente Mateu.

Informació i Foto: PP Alcora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: