El PP de Castelló ha sol·licitat 500.000 € més a Conselleria perquè el Centre de Salut del Raval Universitari no acabi sent un Consultori Auxiliar “

La regidora popular, María España, insta l’alcaldessa, Amparo Marco, a reivindicar el que és just per al Raval Universitari, que és un Centre de Salut com demanen els veïns i no un Consultori Auxiliar com apareix en els comptes de la Generalitat de 2018.

Espanya: “Hem sol·licitat a la Conselleria 500.000 euros més per a que el Centre de Salut del Raval Universitari es pressuposti com de fer i no acabi sent un Consultori Auxiliar com recullen tant el DOGV, com el pressupost autonòmic de 2018. Un consultori auxiliar comporta menys serveis , menys infraestructura i menys prestacions “.

La regidora ha fet aquestes declaracions després de reunir–al costat del regidor popular, Carlos Feliu-, amb representants veïnals que consideren aquesta infraestructura sanitària urgent i necessària per als més de 15.000 residents, on hi ha una nombrosa població infantil “.

“Les retallades de la consellera Munt, que són les retallades de Puig i Oltra, retarden aquesta obra que ja comptava el 2014 amb el Pla Funcional per treure la licitació de la redacció del projecte. En 2016 havien pressupostats 150.000 euros i per a l’any 2017 la inversió es va veure reduïda a la mínima expressió amb tan sols 66.000 euros. Portem massa temps i diners perduts ja, no hem vist cap avanç, només promeses que no arriben enlloc. Més del mateix, polítiques de cartró pedra que posa en dubte la credibilitat dels que governen “.

“Si hi hagués hagut un compromís real del bipartit amb aquesta necessitat del Raval Universitari, el 2017 el Centre de Salut no seria encara un futurible com ho continua sent. Dubtem que els veïns vagin a veure-ho obert en aquesta legislatura, per desgràcia de tots. Exigim que es rectifiqui i es pressuposti com Centre de Salut i no com Consultori Auxiliar, perquè en cas contrari, s’haurà enganyat els veïns “.

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: