El MuVIM es suma a la celebració de la Gran Nit de Juliol

El MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat), que depén de l’àrea de Cultura de la Diputació, vol celebrar amb els valencians i les valencianes la Gran Nit de Juliol, una de les nits més especials de la Gran Fira de València 2021. El museu se suma així a l’àmplia oferta cultural d’activitats, concerts o visites guiades, que es duran a terme en diversos punts de la ciutat, promocionant i defensant la cultura com un element fonamental en l’oci de la societat valenciana.

Així, este dissabte 24 de juliol, el MuVIM no tancarà les seues portes a les 20 hores, com és habitual, sinó que mantindrà obertes les diferents exposicions que es poden visitar en el museu durant dos hores més, fins a les 22 hores. Un temps en el qual a més de poder visitar les exposicions, es podran realitzar visites guiades, tant a les mostres temporals, com a la permanent, per al que és necessària la reserva prèvia telefonant al 96 388 37 30.

Així, els visitants que ho desitgen podran gaudir de visites guiades a les exposicions ‘Visca Berlanga!’ (18.30 i 20 hores) i ‘De les pensions de Diputació a les beques Alfons Roig, 1863-2016’ (20.30h). A més, l’atractiva maqueta dedicada a la València del pare Tosca que presidix el vestíbul del MuVIM permetrà acostar-nos a la història viva de la ciutat amb les visites temàtiques ‘Memòria de la Fira de Juliol i altres festes de València’ (19.30h) i ‘València, Com has canviat!’ (21h).

Durant la vesprada serà possible gaudir de l’exposició ‘L’aventura del pensament’, reservant plaça en les visites que es realitzaran a les 16.10; 17.00; 17.50, 18.40 i 20 hores.

Una intensa jornada amb activitats especials per a tots els públics, també per a les xiquetes i xiquets, per als quals el museu ha programat a les 18 hores el taller ‘El joc de la maqueta’, un joc basat en el Trivial amb el qual aprendran els monuments i edificis més emblemàtics de València.

Donades les actuals circumstàncies, totes les activitats precisen de reserva prèvia en el punt d’informació del museu o telefonant al 96 388 37 30.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: