Esports

El Llevant no aconsegueix guanyar-li al Atleti en el Wanda Metropolitano (1 a 0)

Atlètic de Madrid: Oblak, Arias, Godín, Savić (min. 8, Giménez), Juanfran, Vitolo (min. 75, Kalinić), Thomas, Rodrigo, Koke, Griezmann i Correa (min. 72, Lemar).

Llevant UD: Oier, Cabaco, Róber Pier, Chema (min. 45, Coke), Jason, Campanya, Vukčević (min. 67, Rochina), Bardhi, Toño, Morales i Roger (min. 67, Mayoral).

Àrbitre: Prieto Iglesias. Va amonestar als llevantinistes Jason, Cabaco i Campanya.

Gols: 1-0, min. 56, Griezmann (p.).

Els soldats de Paco López van remar fins al sospir final per finalment caure derrotats per la mínima davant l’Atlètic de Madrid. Un penal assenyalat en la segona part va ofegar a la riba al Llevant quan més pugnava pel xoc en el seu afany de tornar a València amb un major nombre de punts.

El Llevant UD va començar la trobada imprecís en la seva faceta ofensiva, en gran part propiciat per l’enorme paper exercit per Godín al centre de la defensa atlètica. El poder de l’uruguaià es va transformar en tímides accions sobre la meta d’Oier.

Complerts els primers deu minuts del partit, els locals van avisar els granotes de la seva capacitat amb un gol de Koke que fet i fet va ser anul·lat per la revisió del VAR que va apreciar falta prèvia en atac en la jugada del gol.

Sobrepassat el nerviosisme inicial, els de Paco López van aconseguir assentar-se en el feu madrileny i van mostrar la seva solidesa defensiva. A més, els granotes van tenir les seves opcions en els primers 45 minuts, Roger Martí va provar fortuna des de fora de l’àrea tractant de sorprendre Oblak, encara que sense fortuna.

Després del reglamentari pas per vestuaris, el guió de la segona escena va ser similar al de la primera. Els de Simeone van topar davant la defensa numantina dels de Paco López que únicament es va veure superada pel llançament d’un injust penal sobre Nikola Vukcevic que va transformar Griezmann, El francès aconseguia d’aquesta manera batre Oier després de deu minuts des de la represa.

Obert el marcador, es va donar inici al carrusel de canvis, els llevantinistes van oferir al cel madrileny un vessant més ofensiva amb un doble canvi que als tres minuts va estar a punt de donar els seus fruits. Morales va cavalcar per banda esquerra superant al seu parell i sol davant Oblak la seva rematada va topar amb el pit del porter blanc-privant d’igualar el partit.

L’esquadra blaugrana va exhibir la seva elèctric joc en els minuts finals i a només deu de la conclusió Bardhi va poder igualar les forces amb un xut des de l’àrea petita que només va trobar oposició a la cama de Godín.

Finalment, tot i les oportunitats del Llevant UD, l’empat es va resistir a la segona visita a l’Wanda Metropolità.

Informació i Foto: LevanteUD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.