Esports

El Levante UD perd davant el Sevilla en un amistos disputat al Pinatar Arena (3 a 2)

Llevant UD i Sevilla FC es van veure les cares a les instal·lacions de Pinatar Arena en un partit amistós que va servir a uns i als altres per realitzar provatures de cara a la propera setmana en què afrontaran els seus respectius compromisos de la Lliga Santander. Els llevantinistes es van avançar al marcador, gràcies als gols de Postigo i Dani Gómez, però, a la segona part, el conjunt sevillista li va donar la volta a el marcador.

Després d’uns primers minuts de tempteig, en què el Sevilla FC va provar fortuna amb una rematada de Bryan Gil, que va acabar en córner, després del centre de Jesús Navas, va arribar el primer gol de la trobada per part del conjunt llevantinista. Jorge De Frutos va executar una falta prop de la frontal i Postigo va ser l’encarregat d’enviar l’esfèrica a fons de la xarxa després rematar-de cap. Amb aquest gol, el Llevant UD va agafar confiança i es va sentir més còmode sobre el terreny de joc. L’equip granota va engrandir distàncies després d’una assistència de Malsa per a Dani Gómez. El davanter va batre a el porter al mà a mà i va posar el 0-2 al marcador. Hernani també va inquietar el porter rival amb una acció individual per banda esquerra, però la seva rematada va marxar alt.

El Sevilla FC, després de la pausa per a la hidratació, va tractar de retallar distàncies amb un xut de Bryan Gil que va acabar en córner. El conjunt sevillista va buscar la porteria defensada per Koke Vegas en l’últim tram de la primera meitat, però es va arribar a la mitja part amb el 0-2 favorable als de Paco López.

En el segon temps, els de Julen Lopetegui, amb un onze pràcticament renovat, van saltar a la pista de joc amb la intenció de trobar com més aviat la porteria contrària. Des dels primers instants van generar acostaments a l’àrea granota i van acabar trobant la recompensa als vuit minuts amb un llançament de Ocampos. En-Nesyri va igualar la contesa en una acció en què els llevantinistes van reclamar fora de joc. Els sevillistes van insistir i van inquietar, però la defensa i els porters granotes, primer Koke Vegas i després Cárdenas, van estar atents per allunyar el perill. Ja en l’últim sospir, Rakitic li va donar la volta a el marcador.

Informació i Foto: Levante UD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.