El festival Sound of People (SOP) amplia fins al 23 de juny el termini per presentar-se a la seva concurs musical online #SOPMusicTalent

El Sound of People, més conegut com SOP, ja és una realitat malgrat les circumstàncies i inconvenients que la crisi sanitària de l’COVID-19 ha generat en la indústria musical i artística com és el cas dels festivals. Si per alguna cosa destaca aquest festival és per la seva originalitat i innovació, motiu pel qual tot i haver hagut d’ajornar la seva celebració a principis de Setembre de 2020, segueix en marxa i molt actiu en totes les seves xarxes socials a través dels seus diferents concursos en línia de música, moda, voluntariat i aventura.

Amb aquesta nova ampliació per poder presentar candidatures a el concurs musical #SOPMusicTalent, el Sound of People brinda una oportunitat a tots aquells joves que segueixen manant els seus vídeos cantant per inscriure a la competició; de fet a dia d’avui ja són molts els joves talents els que s’han inscrit, un exemple són els castellonencs Pablo Campillo (qui actualment resideix i participa des d’Austràlia) i Pasqual Riera (Vila-real), els qui dissabte passat van inaugurar els # SOPLiveStream de concursants, els quals consisteixen en directes a través d’Instagram en què els concursants per parelles canten covers de cançons o cançons pròpies i així oferir mini concerts des de casa.

De fet, Pablo Campillo (@iamcampillo), que ja ha concedit més entrevistes parlant sobre el que significa el festival per la seva carrera musical, està molt compromès amb el SOP, per a Pablo: “El SOP és és una oportunitat per a joves artistes com jo que aspirem a obrir-nos un buit en la indústria musical. A dia d’avui és difícil trobar algú que aposti pel talent i per la música, tot gira al voltant de la indústria, però el Sound of People és diferent, promou valors i uneix a la gent a través de la música, que és el que jo estimo, i és sens dubte una gran porta per als artistes com jo, joves i amb ganes de canviar el món amb les nostres lletres “.

Aquest dissabte 23, #SOPLiveStream tornarà a celebrar-se amb el directe de Javier López, més conegut com Jalohe i Lara Trenzano a les 23:00 en directe des dels seus comptes d’Instagram.

Tota la informació sobre els concursos està disponible tant a la seva pàgina web (www.soundofpeople.com), com en les seves diferents perfils d’Instagram, Twitter i Facebook.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: