El Consell col·labora amb la Confederació Empresarial d’Hostaleria en la promoció de la gastronomia de la Comunitat Valenciana

El Consell ha autoritzat la subscripció d’el conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (CONHOSTUR) per a la promoció i desenvolupament del producte gastronòmic per a la destinació Comunitat Valenciana.

A través d’aquest conveni, Turisme CV contribuirà econòmicament amb fins a 300.000 euros per a donar suport a actuacions de promoció i de desenvolupament del producte gastronòmic de la Comunitat Valenciana.

Totes les accions a desenvolupar tenen com a objectiu recuperar la confiança al consumidor, retornar a les empreses la seva reputació i el reconeixement de la destinació d’excel·lència de la Comunitat Valenciana.

Així, davant la situació crítica en l’hostaleria provocada per la pandèmia de la COVID-19, es preveuen accions i esdeveniments gastronòmics que contribueixin a reactivar i dinamitzar el sector i convertir la Comunitat Valenciana en una destinació que generi confiança, amb una oferta gastronòmica atractiva i de qualitat amb activitat al llarg de tot l’any.

En concret, es duran a terme les ‘Jornades de plats de cullera’, ‘Tapes d’Ací’, així com les ‘Jornades Gastronòmiques de Setmana Santa’.

A més, mitjançant aquest conveni CONHOSTUR participarà i col·laborarà en diferents accions de comunicació, màrqueting i difusió del producte gastronòmic de la Comunitat Valenciana al llarg de 2021, tant en accions en línia com presencialment.

D’aquesta manera, la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme participarà en fires i esdeveniments de caràcter gastronòmic de manera en línia o presencial, com FITUR, Madrid Fusió, Alacant Gastronòmica, o Mediterrània gastronomia, així com en esdeveniments de promoció gastronòmica, jornades professionals , webinars, o esdeveniments de networking, entre d’altres.

A més, CONHOSTUR realitzarà una sèrie de projectes i iniciatives conduents a la promoció de la imatge de la gastronomia com a producte turístic, amb la creació i el desenvolupament de nous productes per a la captació de nous mercats estratègics amb base gastronòmica.

Així mateix, desenvoluparà diferents esdeveniments gastronòmics al llarg de 2021 amb l’objectiu comú de destacar la importància de la gastronomia local com a producte turístic prioritari vinculat al territori i posarà en valor l’excel·lència de les persones professionals de sector hostaler de la Comunitat Valenciana, així com el caràcter únic i la qualitat dels seus productes autòctons.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: