Esports

El CD Castellón aconsegueix un punt davant el Valencia Mestalla a Castalia (2 a 2)

El CD Castelló va aconseguir un empat davant el València Mestalla a Castalia, (2-2) en l’última jugada del partit gràcies al cop de cap de Regalón al 90. Els valencianistes es van avançar al 34 de partit amb un golàs de falta directa de Koba Lein. En l’última jugada de la primera meitat, César Díaz va empatar el partit per als albinegros, però un xut llunyà d’Alfred va posar el 1-2 al 64. En el descompte del partit Regalón va posar el 2-2 per fer justícia.

La primera part de la trobada va tenir clar color albinegre. El partit va començar amb una ocasió claríssima de Carles Salvador que va salvar de manera excepcional Rivero. El porter valencianista va ser el millor del seu equip durant tot el partit evitant que els albinegros s’anessin al descans amb avantatge. Koba Lein, de falta directa va posar el 0-1 en Castalia davant el qual res va poder fer Álvaro Campos. Després del gol, el Castelló va continuar dominant i sent l’amo i senyor del partit. Al 44 de partit, César Díaz, va empatar el partit amb un autèntic cop de dreta que toco al pal i es va colar a la porteria de Rivero.

La segona meitat va arrencar amb el Castelló una mica més conservador que a la primera. Fruit d’això, el Mestalla va fer que, com la temporada passada, Camps tragués a passejar el seu recital de parades. Passada la mitja hora de partit, Alfred tornar a avançar el Mestalla amb un xut des de fora de l’àrea. L’empat final va poder arribar abans del 90, però Rivero li va negar el 2-2 davant dos trets enverinats de Víctor. Finalment, amb el cop de cap de Regalón, el CD Castelló va rescatar un punt en un partit que va poder guanyar els tres.

Informació i Foto: CD Castellon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.