El bo del bus a l’UJI es podrà sol·licitar a Borriana a partir de dilluns

L’alumnat de l’UJI de Borriana podrà començar a sol·licitar i recollir el seu bo bus per al pròxim curs a partir del dilluns 2 de setembre. L’Ajuntament ha anunciat que els horaris en què es podrà obtenir qualsevol tipus dels tres abonaments disponibles és de 10.30 a 13 hores al Casal Jove de la ciutat.

Sobre això, el regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que des de dilluns les persones interessades en el servei podran comptar amb el carnet, i estar connectades directament amb la Universitat Jaume I en el bus que surt de Borriana, passa per Almassora, i arriba fins a l’UJI.

Per facilitar la tramitació dels nous abonaments, els interessats i les interessades hauran de presentar la còpia del DNI, una fotocòpia de la seva matriculació a l’UJI i una fotografia de carnet per a la seva inclusió en l’abonament.

Es podrà obtenir tres tipus d’abonaments: mensual, trimestral o anual. Així, l’abonament per a un mes podrà adquirir-se per tan sols 20 euros, per al corresponent a tot un trimestre el preu serà de 50 euros, i el preu anual serà de 120 euros.

Vicent Granel ha detallat que el funcionament del servei durant el curs passat ha demostrat “la necessitat que teníem de posar-lo en marxa ja que fins aquest moment no disposàvem d’aquesta comunicació directa amb l’UJI”.

El regidor de Cultura ha manifestat que la iniciativa conjunta dels ajuntaments de Borriana i Almassora per disposar “després de massa anys sense servei” d’un bus mancomunat a l’UJI, ha rebut “una positiva i contundent resposta per part dels i les estudiants de les dues ciutats “.

Així doncs, a partir del proper 9 de setembre, les sortides regulars des Borriana seran a les 7h, 08:10 i 14h, mentre que les d’Almassora seran 15 minuts després d’aquestes hores. Els trajectes de tornada des l’UJI seran a les 13.15h, 14:45, 19:15 i 21:15.

El transport operarà de dilluns a divendres tots els dies lectius i per utilitzar-serà necessari disposar de l’acreditació emesa pels ajuntaments.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: