Esports

El BisontesFS ha aconseguit una valuosa victòria a la pista del Gran Canària

Bisontes Castelló FS ha aconseguit una valuosa victòria a la pista del Gran Canària en un xoc marcat pel gran nivell mostrat pels Castellonenques que s’anaven al descans 0-2 amb els gols de David i Javi. En la Segona part on els locals van jugar amb porter – jugador els 20 minuts, retallaven res més iniciar-se el xoc, però els gols de David i Malawy posaven el 1-4 a falta de 5 minuts per al final. En els minuts finals les expulsions de Salah i Genis va servir per posar emoció al xoc amb dos gols dels canaris, però la fèrria defensa Castellonenca van fer que els 3 punts viatgessin per a Castelló que amb la victòria escalen fins a la novena plaça de la taula. Dissabte pròxim partit a Vilareal davant el Mengíbar a les 17: 30h

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.