Esports

El Bisontes Castellón FSF va vèncer amb solvència al Femení Cervera en Chencho (4 a 0)

Va vèncer Bisontes Castelló FSF amb solvència en el seu compromís de Lliga davant Femení Cervera en un partit on els castellonencs van dominar gran part de la trobada, sent superiors a la pista. Els gols de Sara, Rocío i Andrea Palanca per partida doble, permeten a les de la capital de la Plana situar-se en tercera posició a la taula classificatòria, empatat amb les Corts, que és segon amb una trobada més.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips i els primers compassos van estar molt igualats, però els castellonencs van començar a agradar-se a la pista i començaven a arribar amb més fluïdesa i perill. Andrea Palanca avançava a les de Castelló als nou minuts, culminant una jugada amb un xut des de la frontal ajustat a el pal, que col·locava el 1-0 al marcador.

Les catalanes intentaven la reacció, però les de Castelló seguien tenint controlat el partit i seguien acumulant ocasions de gol. Sara materialitzava el 2-0 als cinc minuts quan finalitzava dins del àrea d’una jugada conjunta amb Monrós.

Amb el 2-0 el domini de la trobada era total i els castellonencs tindrien ocasions per ampliar l’avantatge però tant Viciano com Rocío, es topaven amb el pal i el travesser respectivament, arribant a la trobada amb el 2-0 al marcador.

A la represa, les catalanes van tenir alguns minuts amb major incidència en atac, buscant la reacció, però els castellonencs estaven bé en defensa i Fuster neutralitzava les ocasions de Cervera.

Bisontes Castelló deixaria vist per a sentència el partit quan Andrea Palanca marcava el 3-0, segon gol al seu compte particular, en una jugada que marxava per banda i després de trepitjar àrea creuava la pilota. Bisontes Castelló cada vegada es trobava més còmode a la pista i minuts més tard arribava la sentència quan Rocío robava la pilota i finalitzava a l’escaire per col·locar el 4-0 al marcador.

El tram final de la trobada Cervera buscava l’èpica amb el joc de cinc però el partit arribava a la seva fi amb el 4-0 favorable a les de Castelló.

FITXA TÈCNICA

Bisons CASTELLÓ: Fuster, Nekane, Carlota, Sara i Viciano. També van jugar: Berta, Rocío, Aitana, la Cris, Monrós Palanca i Neus.

FEMENÍ CERVERA:

GOLS: 1-0 min.9 Palanca; 2-0 Min. 14 Sara; 3-0 Min. 26 Palanca; 4-0 Min. 31. Rocío.

INCIDÈNCIES: 4a jornada de Lliga al grup 2B de Segona Femenina. Partit disputat al pavelló Chencho, a porta tancada.

Informació i Foto: Bisontes Castellón FS Femeni

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.