Economia col·labora amb la Cambra de València per a desenvolupar plans de dinamització comercial a tres associacions

El director general de Comerç Natxo Costa, el president de Cambra València, José Vicente Morata, i els presidents de les associacions del Comerç del Moble i l’Hàbitat de la CV, Abelardo Olmeda; de l’Associació de Promoció del Comerç i Serveis a Ontinyent, María José Alhambra, i del Gremi de Carnissers i Xarcuters de València, José Vicente Rodrigo, han signat tres acords de col·laboració per dur a terme plans de dinamització comercial en cadascuna de les associacions .

El conveni signat amb l’Associació del Comerç del Moble i l’Hàbitat de la Comunitat Valenciana té un abast de cent empreses associades i 146 punts de venda. Les línies d’acció del conveni es centren en la posada en valor de la tradició en la fabricació i venda del producte d’hàbitat, campanyes online i offline així com la creació d’un vídeo promocional que transmeti el valor afegit de la compra de mobles amb assessorament professional.

Respecte al conveni amb l’Associació de Promoció del Comerç i Serveis a Ontinyent, que integra 97 comerços associacions, les accions inclouen accions de fidelització (la targeta de fidelització compleix deu anys) i sortejos per a clients.

Finalment, el conveni amb el Gremi de Carnissers i Xarcuters de València permetrà realitzar un pla estratègic per promoure la competitivitat i innovació en les 260 carnisseries associades al gremi.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

 

 

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: