Císcar: “Brussel·les posa en dubte al Botànic per les ajudes a Air Nostrum”

El president del Grup parlamentari Popular en Les Corts, José Císcar, ha assenyalat avui que Brussel·les “posa en dubte l’Botànic per les ajudes a l’aerolínia Air Nostrum”.

Císcar s’ha pronunciat així després de l’anunci de la Comissió Europea que va a obrir una investigació en profunditat per estudiar el pla de 9 milions d’euros previst per la Comunitat Valenciana per ajudar a l’aerolínia Air Nostrum amb la finalitat de renovar la seva flota i si aquestes ajudes s’ajusten a les regles de la Unió Europea.

“No és un bon dia per al Consell, al qual avui se li ennueguen les ajudes concedides en diferents àmbits”, ha indicat Císcar. “Des del PPCV ja vam advertir de la raresa d’aquests ajuts, perquè ens semblava un fet molt greu, i de fet vam arribar a demanar al Consell el projecte pel qual l’empresa havia de rebre tres milions d’euros directes de la Generalitat en els PGV de 2018 “.

El diputat popular ha recordat que les ajudes del Govern valencià estaven estipulades en tres anys, fins a un total de 9 milions d’euros, de manera que en els pressupostos de la Generalitat per al 2020 s’hauria d’incloure l’última anualitat. Respecte d’això, Ciscar ha recordat que el PPCV “sempre s’ha posicionat en contra d’aquests ajuts, i en el seu dia també ho va fer Podem, per la qual cosa estem expectants per saber si ara que formen part del Consell mantindran la mateixa posició”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: