Carrasco demana a Marco major col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló aprofitant la seva capacitat d’impulsar l’economia local

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco i el regidor Carles Feliu, s’han reunit amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Lola Guillamón i membres de la junta directiva, amb l’objectiu d’abordar noves possibilitats de col·laboració amb l’Ajuntament , que redunden en beneficis per a l’economia local i, per extensió, en la creació d’ocupació.

La trobada s’emmarca dins la Ruta Ciutadana que el Grup Municipal Popular ha emprès amb l’objectiu d’escoltar a tots els organismes, entitats i col·lectius socials.

Carrasco: “Exigim a l’alcaldessa, Amparo Marco, una major col·laboració amb la Cambra de Comerç, aprofitant la seva capacitat per impulsar l’economia local, perquè davant l’alarmant situació d’atur -que ha pujat en més de 500 persones en els últims quatre mesos situant-se en 14.816 aturats segons les dades del mes d’octubre-, cal aportar solucions “.

La Cambra de Comerç és, ara per ara, una eina clau en l’impuls de l’activitat comercial. Té la capacitat d’assessorar, de formar, de servir a la innovació i internalització de les empreses, grans i petites, amb l’objectiu d’optimitzar els seus beneficis i crear ocupació “.

“Sense PGOU i amb dades d’ocupació descoratjadors no es genera confiança i estabilitat per atraure nous inversors que aconsegueixin enfortir el nostre teixit productiu”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: