Bonig: “Mentre prepara retallades, Puig es gasta 17 milions en assessors i té més de 300 col·locats en empreses públiques”

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha advertit a Vila-real que “mentre prepara retallades, Puig es gasta 17 milions en assessors i té més de 300 col·locats en empreses públiques”.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assistit al tradicional esmorzar del PP Vila-real acompanyada pel president provincial Miguel Barrachina.

Bonig, davant l’inici del mes de setembre ha assenyalat que “si hi ha un partit que no ha estat de vacances i plantejant alternatives ha estat el PP amb propostes en agricultura, en sanitat, en educació, referent a les nostres tradicions … Mentre el PP treballa , el govern del Titanic II, el govern de les butaques, està de vacances permanents. Falten pocs dies perquè es compleixin cent dies d’aquest desastre de govern, i en aquest temps només hi ha hagut pujada d’impostos, col·locació de endollats, i els escàndols de Puig que amb les ajudes i subvencions a les empreses dels seus germans ia l’empresa de la qual és accionista. No obstant això, la gent ha d’esperar catorze mesos per a una colonoscòpia a l’Hospital de La Plana, o setze mesos en pneumologia en el de Vinaròs “.

Per a la responsable popular “no pot ser que Puig no pagui als centres de menors i es gasti 17 milions d’euros en assessors i tingui a més de 300 persones col·locades en empreses públiques, endollats de Compromís, PSPV i Podem. Les retallades han de començar pels seus endollats abans que pels serveis públics “.

Respecte al finançament, Isabel Bonig s’ha mostrat “sorpresa per la mansuetud de Puig, de Soler i Compromís davant la claudicació del govern de Sánchez. Tendim la mà una vegada més a Puig per reclamar un canvi de model de finançament. No és possible que en 2016 el senyor Puig i la senyora Bravo s’anessin junts el Tribunal Constitucional a interposar un recurs contra els pressupostos de Rajoy pel finançament i avui no diguin res. A l’inrevés, Sánchez li ha demanat una retallada a Puig de 1.450 milions d’euros. El PP no va a admetre retallades. Volem un canvi en el model de finançament. Espero que Compromís faça alguna cosa més, ja que ells formen part del govern i juguen un paper fonamental. Cal ser coherents. Li demanem a Puig que abans que secretari general del PSPV exerceixi com a president de tots els valencians i sigui capaç de posar els interessos dels valencians per davant dels del seu partit “.

Isabel Bonig també ha demanat més control a l’entrada de cítrics que vénen de Sud-àfrica a Europa, davant la confirmació de diversos enviaments amb plagues. “La consellera d’Agricultura haurà de dir alguna cosa i demanar al govern d’Espanya que prengui mesures. Demanem paralitzar aquestes importacions de cítrics contaminats de plaga fins que es compleixi la normativa europea que s’exigeix ​​als cítrics valencians “.

 

 

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: