Bonig anuncia un pla d’innovació, ciència i tecnologia i aposta per la col·laboració entre la Universitat i empreses

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, ha anunciat avui que impulsarà un pla de Ciència, Innovació i Tecnologia i ha mostrat la seva aposta per la col·laboració entre la Universitat i les empreses, com passa amb els instituts tecnològics.

Bonig ha visitat aquest matí la Ciutat de la Innovació de la Universitat Politècnica de València al costat del secretari general del Partit Popular, Teodoro García Egea, així com la candidata a l’alcaldia de València, Mª José i els candidats al Congrés i Senat per València, Belén Hoyo i Fernando de Rosa.

Bonig ha assenyalat que en el programa electoral del PPCV «la intel·ligència artificial és una part fonamental» i ha recordat que va anunciar la posada en marxa a Alacant d’un centre d’Intel·ligència Artificial liderat per professors «i gent del món del món empresarial que està disposada a portar ia captar inversió estrangera «. «Parlem també un pla de ciència i tecnologia on es doni la col·laboració entre la universitat i les empreses, com passa en els instituts tecnològics. Estem a favor d’aquestes inversions i no dels xiringuitos que ha creat el Botànic en quatre anys, un total de 12 agències i ens que costen als valencians 457 milions d’euros «.

La presidenta del PPCV ha destacat també la importància d’incidir en la formació superior amb les empreses. «Per això tenim una aposta decidida per la Formació Professional Dual, especialment per a aquells treballadors amb una qualificació especial, que és una forma d’acabar amb l’atur juvenil de difícil reinserció», ha assenyalat.

Bonig ha completat les seves propostes en educació i formació amb la reivindicació de la llibertat educativa dels pares a l’hora de triar tant el centre com la llengua en què volen educar els seus fills. Així, ha incidit que un de cada cinc centres nous públics amb el PP impartiran el 80% de les assignatures en anglès, i ha indicat que vol recuperar projectes del PP com els batxillerats d’excel·lència i els batxillerats internacionals. «L’obligació d’una administració és aprofitar al màxim el potencial dels nostres estudiants», ha conclòs.

Informació i Foto: www.ppcv.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: