Becsa col·laborarà en el projecte «Visites al campus» de la Universitat Jaume I

La Universitat Jaume I i Becsa han signat un conveni pel qual l’empresa castellonenca col·laborarà, econòmicament, amb el projecte «Visites al campus». Per part de l’UJI han assistit a aquest acte el rector, Vicent Climent, i el tècnic superior de de Comunicació Corporativa i Patrocini, Juan Salvador Pérez; i per part de Becsa seu director general, Fernando Sangrador, i el director de projectes i R + D + I, Francisco J. Vea.

El programa de «Visites al campus de l’UJI» té com a objectiu donar conèixer les titulacions, els serveis, els grups de recerca i les instal·lacions pròpies que han anat conformant la universitat castellonenca des de 1991. D’aquesta manera es pretén generar una imatge de la universitat a través de l’experiència dels col·lectius que s’acosten al campus, majoritàriament alumnes de primària i secundària de Castelló i altres províncies.

A més el programa ofereix la possibilitat de visitar el campus de l’UJI tant a la societat en general com a la pròpia comunitat universitària. En la passada edició van visitar el campus 37 centres educatius entre infantil, primària, ESO, formació professional i altres, el que es tradueix en un total de 1.124 alumnes.

Com a complement a aquesta activitat, l’UJI ha editat una guia dels edificis del campus que recull fotografies i una breu explicació, des del punt de vista arquitectònic, de les diferents edificacions que componen el Campus de Riu Sec, que serà lliurada a les visites .

El rector ha volgut agrair a Becsa la seva col·laboració amb aquesta iniciativa, que posa en valor l’aposta que sempre ha realitzat l’UJI per construir un campus sostenible i amable, i ha destacat la participació de Becsa en diferents construccions al llarg dels anys. Per la seva banda, el director general de l’empresa ha agraït a la Universitat Jaume I la confiança que sempre ha dipositat en Becsa i ha mostrat la seva satisfacció per poder col·laborar en el programa de visites al campus

 

Informació i Foto: http://www.uji.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: