Bastidas: “Modificar la Llei Electoral no preocupa a la societat i no és oportú en aquest moment”

La portaveu adjunta de el Grup Popular en Les Corts, Elena Bastidas, ha reiterat avui que la modificació de la Llei electoral “no preocupa a la societat valenciana i no és oportuna en aquest moment”.

Bastidas s’ha pronunciat així en la compareixença posterior a la reunió de la Junta de Síndics de les Corts. La diputada ha afirmat que avui s’ha vist “un nou episodi en aquest culebró quan de manera sorprenent s’ha tornat a demanar una ampliació de l’termini de les esmenes”. Així, Bastidas ha assenyalat que s’està donant una imatge “de baralles d’alguns partits només pensant en el seu futur particular i les seves butaques” i ha indicat que aquells que tenen tant interès a modificar la llei electoral “hauran d’explicar als ciutadans que no arriben a final de mes o als qui no els arriben les vacunes per què aquesta modificació és capital “.

D’altra banda, Bastidas ha indicat que el PPCV insistirà en el proper ple en qüestions econòmiques amb una iniciativa sobre la modificació pressupostària per poder habilitar ajudes a tots els sectors afectats per Covid. També es realitzaran diverses preguntes sobre l’horitzó econòmic que s’està dibuixant i l’escenari post-pandèmia.

A més, Bastidas s’ha pronunciat sobre el transvasament Tajo-Segura. “És una qüestió molt rellevant ja que afecta 2.300 milions d’euros a l’any, 110.000 llocs de treball i 80.000 regants i necessitem una postura inequívoca per part dels responsables polítics”.

En el ple també compareixerà la vicepresidenta de el Consell i responsable de Política Social, Mónica Oltra, sobre la sentència a un educador condemnat per abusos a una menor tutelat. “El culpable és l’agressor i ja està condemnat, però la Conselleria té responsabilitat. Tindrem ocasió d’escoltar a Oltra, a qui preguntarem per la cadena d’errors en la gestió d’aquest tema pel seu departament “.

Finalment, Bastidas ha lamentat que la proposta de crear una comissió d’investigació sobre les ajudes a l’valencià no entri en el ple. “Insistim en les ajudes, ja que en les de l’valencià casualment sempre surten beneficiats familiars de l’President i hem presentat una sol·licitud de comissió d’investigació per analitzar amb deteniment totes les ajudes al valencià atorgades per aquest Consell. Pensàvem que anava a entrar a aquest ple i no ha estat així i esperem que sigui en el següent “, ha assenyalat.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: